Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije uspio

Na Krčkom mostu Slovenac pokušao podmititi policajca

mito
Arhiva VL
27.04.2011.
u 15:50

Htio mu je dati 75 eura i 140 kuna da bi mu “oprostio” prekršaj, no dobio je mjesec dana istražnog zatvora

Mjesec dana istražnog zatvora odredio je danas sudac istrage riječkog Županijskog suda Duško Tišma Slovencu Janu Lipovcu (26) kojega je USKOK osumnjičio za davanje mita.

Lipovac, inače iz mjesta Velika Slevica u Sloveniji, u ponedjeljak navečer na naplatnim kućicama na Krčkom mostu policajcu koji ga je zaustavio za redovite kontrole pokušao je dati 75 eura i 140 kuna da bi mu “oprostio” prekršaj. Istražni zatvor određen je na prijedlog USKOK-a zbog opasnosti od bijega, a Slovenac ga može zamijeniti slobodom ako plati jamčevinu od 25 tisuća kuna.

Ključne riječi

Komentara 7

OB
-obrisani-
16:03 27.04.2011.

pazi ti zlovenca kako se razbacuje eurima,da je dao meni nebi završio u bajboku

TO
tor
16:11 27.04.2011.

ferdo, majmune, zbog takvih ko ti nam je država korumpirana !

Avatar broz
broz
19:30 27.04.2011.

Mala jamčevina i malo zatvora za ovog Eu janeza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije