Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izgubila bitku s opakom bolešću

Na kraju je imala samo jednu želju - umrijeti lijepa

Racine
Foto: Facebook
23.04.2017.
u 16:54

Nekoliko dana prije smrti dala je detaljan opis kako želi da joj izgleda sprovod

Prošle godine u listopadu Racine Pregunta (20) iz grada Davao, na Filipinima saznala je strašnu vijest. Dijagnosticiran joj je osteosarkom, jedan od obilika raka kostiju. Njezina obitelj pokrenula je i akciju kako bi prikupila financijska sredstva za borbu protiv opake bolesti. No, nažalost, 20-godišnjakinja je izgubila bitku u ponedjeljak.

Njezina obitelj ispunila je posljednju želju koju je imala, a to je da je pokopaju lijepu. Nekoliko dana prije smrti dala je detaljan opis kako želi da joj izgleda sprovod. "Ako umrem, želim umrijeti lijepa", samo je rekla. Željela je imati posebnu haljinu, cvijeće oko glave i biti našminakana. Fotografije s njezinog pogreba pokazuju da joj je posljednja želja ispunjena. Prema riječima njezine sestre Rolyn inspirirao ju je film iz 2016., 'Die Beautiful', koji govori o transrodnoj ženi koja umire nakon što je pobijedila u natjecanju ljepote.

Foto: Facebook/ Naš potok

Rolyn je rekla da je Racine zatražila osobnog šminkera, željela je bijelu haljinu i bijeli cvijet oko glave. Također je željela i nešto ljubičasto, plavo i zeleno. Tako je i bilo. Obitelj se oprostila od nje, a na Facebooku je njezina sestra napisala: "Danas je tvoja želja ispunjena..uvijek ćeš ostati u našim srcima", piše Metro.

> > Tinejdžer (17) 'oživio' dok su ga vozili na ukop

Ključne riječi

Komentara 7

RI
ribar110
19:15 23.04.2017.

Predivan članak,nemam riječi.Imate li možda ime pogrebnog?

MO
morska
19:54 23.04.2017.

Cemu ovaj clanak?

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
21:27 23.04.2017.

Nadam se da će se gđa Mrak Taritaš inspirirati ovim tužnim člankom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije