Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK DOMAĆIN
Povratak na članak

Na konferenciji o budućnosti EU slušat ćemo građane

– Želimo doprijeti i do onih građana koji su kritični prema EU – poručila je predsjednica EK Ursula von der Leyen

Komentari 3

Avatar kozorog
kozorog
08:15 23.01.2020.

kad je to komisija i eu općenito slušali građane? da su slušali građane, nikad ne bi ni došlo do stvaranja dokumenata kojima će se zabraniti sijanje vlastitog sjemena, to je ono o čemu s vremena na vrijeme neki eu parlamentarci izađu van, pa ih ostali poklope, i vele da nema nikakvih odluka oko toga. ali se priča ponavlja, što znači da se radi na tome. slušati građane.. što to znači? za koga? za političare kao što je ursula? jel znate što je ona u njemačkom ministarstvu napravila? pronevjerila stotine milijuna eura, al su je njeni zaštitnici uspjeli sačuvati. da ne bi bilo zabune, nije novac išao za naoružane, već za medije.. a ulaganje u medije se dobro isplatilo, uživa njihovo povjerenje. za nekoliko stotina milijuna svatko bi vas podržavao.

VL
DU
Deleted user
07:08 23.01.2020.

Arcit ce po hotelima novce gradjana ...

VL
DU
Deleted user
06:56 23.01.2020.

sujci i njemackoj fon lejen je stalo do gradjana kao i do oluja na marsu i ... I manje..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.