Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠVERC DROGE

Na granici 'palo' više od 8 kilograma kokaina, ali na izlazu iz Hrvatske

droga
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
27.10.2016.
u 17:04

Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazio ukupno 8821 gram kokaina

Dubrovačka policija zaplijenila je na graničnom prijelazu Karasovići, na izlazu iz Hrvatske, više od 8,8 kilograma kokaina kojega su u automobilu prevozila dvojica albanskih državljana starih 26 i 23 godine.

Policija otkriva da je automobil albanske registracije, u kojemu je pronađena droga, na granicu došao u srijedu navečer, nešto prije 21 sat.

Tijekom granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda, u suradnji s djelatnicima Graničnog carinskog ureda Karasovići i Mobilne jedinice carine, uočili su preinake na karoseriji i u unutrašnjosti automobila pa su zatražili sudski nalog za pretragu. Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazio ukupno 8821 gram kokaina.

Zbog sumnje da su odgovorni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, Albanci su uhićeni i u tijeku je kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

Ističu da je nakon prošlotjedne rekordne zaplijene heroina i ova zapljena zanimljiva "zbog svoje vrste, količine i vrijednosti, ali i činjenice da je zaplijenjena prilikom izlaza iz Republike Hrvatske".

>> U Makarskoj uhićen državljanin BiH s više od kilogram heroina

Komentara 2

DU
Deleted user
19:26 27.10.2016.

bogami albanci imaju jaku tvornicu ,izgleda da opakrbljuju cijelu evropu

PJ
Pjesnik
20:42 27.10.2016.

Većinom su prijavljeni od nekoga je je nemoguće potrefiti na pravoga a posebno pri izlazu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije