Naslovnica Vijesti Crna kronika

Na granici 'palo' više od 8 kilograma kokaina, ali na izlazu iz Hrvatske

Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazio ukupno 8821 gram kokaina
27. listopada 2016. u 17:04 2 komentara 3050 prikaza
droga
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Dubrovačka policija zaplijenila je na graničnom prijelazu Karasovići, na izlazu iz Hrvatske, više od 8,8 kilograma kokaina kojega su u automobilu prevozila dvojica albanskih državljana starih 26 i 23 godine.

Policija otkriva da je automobil albanske registracije, u kojemu je pronađena droga, na granicu došao u srijedu navečer, nešto prije 21 sat.

Heroin LOŠE PREINAKE NA VOZILU Još jedna veća zapljena: Državljani Albanije u Hrvatsku pokušali unijeti gotovo 10 kg heroina! droga ZLOPORABA DROGE Albanac iza kontrolne ploče skrivao 10 kilograma heroina

Tijekom granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda, u suradnji s djelatnicima Graničnog carinskog ureda Karasovići i Mobilne jedinice carine, uočili su preinake na karoseriji i u unutrašnjosti automobila pa su zatražili sudski nalog za pretragu. Pretragom je u posebno izrađenom spremniku, iza kontrolne ploče, pronađeno devet paketa u kojima se nalazio ukupno 8821 gram kokaina.

Zbog sumnje da su odgovorni za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama, Albanci su uhićeni i u tijeku je kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija.

Ističu da je nakon prošlotjedne rekordne zaplijene heroina i ova zapljena zanimljiva "zbog svoje vrste, količine i vrijednosti, ali i činjenice da je zaplijenjena prilikom izlaza iz Republike Hrvatske".

>> U Makarskoj uhićen državljanin BiH s više od kilogram heroina

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • Deleted user:

    bogami albanci imaju jaku tvornicu ,izgleda da opakrbljuju cijelu evropu

  • Pjesnik:

    Većinom su prijavljeni od nekoga je je nemoguće potrefiti na pravoga a posebno pri izlazu