Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rekordna zapljena

Na jedrenjaku pronašli tonu heroina vrijednog 170 milijuna eura

droga
26.04.2014.
u 12:30

U opsežnoj akciji uz britansku i australsku mornaricu sudjelovalo je još 28 država.

Čak 1023 kilograma heroina pronađeno je na jedrenjaku u Indijskom oceanu uz istočnoafričku obalu u najvećoj zapljeni na moru svih vremena. U opsežnoj akciji uz britansku i australsku mornaricu sudjelovalo je još 28 država.

Jedrenjak s drogom, koja se nalazila u 46 vreća za cement, presreo je australski vojni brod. Vrijednost droge, koja je nakon zapljene uništena, procjenjuje se na 170 milijuna eura.

>>Majka i sin u Osijeku prodavali drogu krokodil od koje se raspada cijelo tijelo

Komentara 2

RA
Rangostar
13:52 26.04.2014.

Vjerovatno nije ni taj heroin toliko los cim je toliko trazen a mogu zamislit koliko bi vrijedio da se od istog napravi rakija,"heroinusha"

UN
unbekant
08:38 27.04.2014.

Barem ce policijski dileri imati sta sada da rade par tjedana,sigurno su im zalihe bile na niskoj razini,cim su ovoliku akciju napravili,cuj glupana,cak je u toj akciji sudjelovalo 30-ak drzava,hehehheheehheheehheheh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije