Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kako to rade u Rapcu
Povratak na članak

Na jednom maslacu trgovci zarade 19 kuna!

Zbog velikih zaliha maslaca u EU, hiperproizvodnje mlijeka i ruskog embarga cijene su i u maloprodaji trebale pasti, smatraju u Croatiastočaru

Komentari 6

DU
Deleted user
10:26 21.06.2016.

Početak članka:"...u JEDNOM trgovačkom lancu u Rapcu...", zahtijeva trenutan prekid čitanja. Ima li taj "JEDAN lanac" svoj naziv? Ima li javnost (potrošači) pravo znati tko ih to podsitno potkrada? Ima li budući domaći gost Rapca pravo to znati, da bi, ako se radi o (pretpostavljam) domaćem monopolističkom lancu u kojem akcija nikad ne prestaje (K+), mogao torbe prije puta napuniti jeftinim (oko 9 kn) maslacem iz Interspara, Kauflanda, Bille i Lidla, koji jamče iste cijene na cijelom teritoriju RH (bez stupidnih obrazloženja JEDNOG lanca da je na "moru skuplje zbog dostave" ???) ? I tako ne dati da ga "JEDAN trgovački lanac" zajebaje u zdrav mozak? Boji li se novinarka i uredništvo da bi objavljivanje naziva "JEDNOG lanca", koji tako očito i bezočno pljačka kupce, za posljedicu imalo tužbu tog "JEDNOG lanca"? Za što? Klevetu? Narušavanje "poslovnog ugleda"? Ili "JEDAN trgovački lanac" plaća masne pare za oglasni prostor u VL, pa nije zgodno naljutiti uglednog klijenta? Ili pak, dok se ne plati, nema reklamiranja, pa ni negativnog? Kako poslušati savjet g. Vujovića o bojkotu, kad javnost, zahvaljujući ovakvim člancima, ni ne zna koga ili što bojkotirati? Kako pučanstvo Rapca, koje nekim čudom nije uključeno u masovnu deračinu turista, živi u srpnju i kolovozu? Bez maslaca? Na margarinu? Maslu? Vade li iz škrinja zalihe maslaca kojeg su nagomilali zimi, kupljenog po normalnim, a ne pljačkaškim cijenama? Kako naši primorci Švabi, Francuzu, Holandezu, itd. koji se malo kuže u tečaj i odnos životnog standarda, plaća i cijena u Hrvatskoj, objašnjavaju da za fruhstuck na fetu kruva mažu najskuplji maslac na svijetu? Sve su to pitanja na koja je članak trebao dati odgovor. Nažalost, i uobičajeno - nije!

VL
Avatar deziderij
deziderij
11:47 21.06.2016.

Naši novinarčići uvijek nešto pišu zakukuljeno ili zamumuljeno. Koji je to lanac ? Zar ne smuju objaviti imena ako su sigurni u muljažu koju spominju ? Nitko ne spominje doping maslace u kojima ima dobar postotak margarina ali i loše su kvalitete. Kako god da bilo ovaj narod najviše pljačka banana država HR sa raznim aktima uvijenim u zakonske okvire pa je sve po zakonu a onda nas pljačkaju trgovci i svi mogući gelipteri koji su to u stanju. Sitnobezubi puk je postao idealna meta koja se ne buni, ne brani - ni verbalno - pa su za sada najpodobniji za bogaćenje vladajućih hohštaplera.

VL
Avatar taikinny
taikinny
13:50 21.06.2016.

sramota stvarno

VL
DE
dernek
11:33 21.06.2016.

Tek skuzili pa godinama se tako radi duz obale ne samo u trgovackim lancima tako je u mesnicama mjenjacnicama u biti gdje god mogu da oderu gosta to i rade,

VL
DU
Deleted user
16:53 21.06.2016.

U Njemackoj maslac 250 g = 0,70€ Hrvatska je prekrasna zemlja s prirodnim ljepotama i pokvarenim ljudima. Pa zar nema netko u drzavi tko moze propisati najveci moguci postotak marze, da se preko toga ne smije ici?! Zato jedni zive u dvorcima, a drugi kopaju po kontejnerima!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.