Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VREMENSKA PROGNOZA

Na Jadranu, u Lici i Gorskom kotaru obilniji grmljavinski pljuskovi

pljusak
Foto: ilustracija
25.03.2015.
u 09:05

U kontinentalnim područjima prijepodne će uglavnom biti suho, a moguća su i kraća sunčana razdoblja

Želite li danas ostati suhi, ne bi bilo loše da si pripremite kišobrane. Naime, kako piše portal Vrijeme.net, danas se očekuje pretežno do potpuno oblačno s povremenom kišom, a na Jadranu, njegovu zaleđu te u Lici i Gorskom kotaru mjestimice s obilnijim grmljavinskim pljuskovima.

U kontinentalnim područjima prijepodne će uglavnom biti suho, a moguća su i kraća sunčana razdoblja. U unutrašnjosti će puhati umjeren, u Slavoniji i jak, istočnjak i jugoistočnjak, a na Jadranu jako i olujno jugo. Jutarnja temperatura u unutrašnjosti od 4 do 8, a na Jadranu od 10 do 14°C. Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti od 9 do 14, a na Jadranu od 12 do 16°C.

Crometeo je objavio kako će kiša na Jadranu danas i osobito sutra sadržavati saharski pijesak.

[SAHARSKI PIJESAK] Krajem srijede i osobito u četvrtak kiša će na Jadranu, a najviše u južnoj Dalmaciji, sadržavati saharski pijesak

Posted by Crometeo on 24. ožujka 2015

 

Meteoalarm je za danas za područje Dalmacije izdao narančasto upozorenje, a za sjeverni Jadran, Liku i istok zemlje žuto upozorenje. Na području Dubrovnika očekuje se jako i olujno jugo te najjači udari vjetra od 75 do 110 km/h.

>> Varljiva zima je iza nas, evo kakvo nas proljeće očekuje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije