Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čekanje na granicama

Na izlasku prema Sloveniji čeka se od pola sata do sat

bregana
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
16.04.2017.
u 19:38

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku na Bajakovu, Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu, Karasovićima.

Na graničnim prijelazima prema Sloveniji čeka se od pola sata do sat, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 19,20 sati.

Pojačan je promet osobnih vozila na graničnim prijelazima na ulasku u Hrvatsku na Bajakovu, Staroj Gradiški, Slavonskom Brodu, Karasovićima.

Na izlasku je pojačan promet na prijelazima prema Sloveniji Kaštelu, Plovaniji, Bregani i Macelju, a čekanje je od 30 minuta do 1 sat. 

>> Slovenija kaže da je od početka upozoravala na posljedice provedbe novih schengenskih pravila

Ključne riječi

Komentara 3

AO
ante.oreskovic75
08:30 17.04.2017.

Divna igra bolesne birokracije u EU.Možete li zamisliti obitelj iz Švicarske kako ide ubijati ljude u Hrvatsku?Zaista treba biti lud i narediti i to i učiniti da ih se detaljno provjeri!Istovremeno velike policije zapada"prate sumnjive ali misle da nisu opasni" pa ih onda ti praćeni gaze u centra grada!I to oni koji su rođeni u tom gradu!Oni nisu normalni ali ne samo oni!Sada se sastaje nekoliko stotina birokrata da kažu kako nešto misle!

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
09:28 17.04.2017.

dok bozanići po nalogu tajnih služba pljuju po eu, zanima me zašto tuđmanova policija ne kažnjava bahate gastarbajtere po našim cestama? max brzina je 130. zašto se ne uvedu kazne i ne zarađuje na gostima. u svojim zemljama voze kao bubice a ovdje divljaju i dovode naše živote u opasnosti

I1
ing-12345
09:28 17.04.2017.

Vrijeme je da hrvatska pomorska policija počne kontrolirati svaki brod koji plovi za i iz luke Kopar na način da ih skrene u luku Rijeka i da svaki brod detaljno pregledava npr dva tjedna. Sigurno će se ove gužve na kopnenoj granici nakon toga vrlo brzo smanjiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije