Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi

Na izborima na Kosovu divljali srpski desničari

Kosovo
Foto: screenshot/youtube
09.11.2013.
u 12:30

- Borba će biti nemilosrdna, jer nikome nećemo dozvoliti da se igra s državom - rekao je Vučić.

Srpske sigurnosne službe identificirale su oko 20 nasilnika koji su razbijali glasačke kutije na tri biračka mjesta u Kosovskoj Mitrovici i, prema pisanju medija u Srbiji, među njima su pripadnici srpskih desničarskih organizacija, poput SNP "Naši" i "Zavjetnici" i svi bi trebali biti procesuirani sljedećih dana. Beogradske Večernje novosti doznaju da je o divljanjima na izborima na Kosovu i na nogometnim stadionima jučer bilo govora na trosatnoj sjednici Ureda za koordinaciju službi sigurnosti koji se sastaje kada su izvanredne situacije poput Gay pridea ili divljanja navijača. Na sastanku, prvi potpredsjednik Vlade Srbije i šef Ureda Aleksandar Vučić najavio je Novostima da će "vrlo brzo uslijediti i jedan od najžešćih udara na narko-mafiju".

- Borba će biti nemilosrdna, jer nikome nećemo dozvoliti da se igra s državom - rekao je Vučić dodajući kako će žestoki udarac osjetiti i pretrpjeti dileri droge, "a pogotovo oni kojima kao paravan za mutne poslove služe navijačke grupe". Vučić je najavio osnivanje dvije nove službe za borbu protiv najtežih oblika kriminala - službu za borbu protiv ekstremizma i terorizma te narko-dilera. Najmoćniji čovjek u Srbiji, nazvao je paradoksalnim što u beogradskoj policiji 400 ljudi radi na osiguranju štićenih osoba, "a gotovo deset puta manje radi na suzbijanju trgovine narkoticima".

>>'Beograd izborima priznao da Kosovo nije dio Srbije'

Ključne riječi

Komentara 1

SE
selbivoje
15:55 09.11.2013.

kosovo je drzava neovisna priznata od 107 drzava a proces priznavanja jos tece danas imamo svi zelju ulazak u EU,mi smo stigli i tu smo EU, preostali dio balkana tezi tom cilju, Albanija se otvara kao najbolji moguci kandidat kojii ima i dosta potencijala ,jadranski je susjed Hrvatskoj i Grckoj, povezanost sa kosovom je jedan dobar razlog da ce i ona u EU jer se tu spajaju dve drzave koje su bile zrtve komunisticke propagande i to iskljucivo susjednog naroda srbije,i njene centralne politike u bivsoj ex jugoslaviji,..i srbi kao manjina u drzavama poput BiH povezat ce se i oni koji zele komunikaciju sa svojom sa svojom maticom srbijom, to ce biti mogucnost komuniciranja zivjeci kao pripadnici EU i svima ce biti drzava u kojoj zive domovina a veze sa maticom dugorocne ako pozele.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije