Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mons. Ivan Miklenić
Povratak na članak

Na izborima je pobijedilo – nezadovoljstvo

Ovi izbori pokazuju da je "moć manipulacije u Hrvatskoj sve ograničenija, smatra Milenić

Komentari 15

BA
bakulušić
18:28 29.12.2014.

U državi, u kojoj više od polovice birača ne izlazi na izbore, nitko nije kriv osim njih samih. Znači da im je dobro i da su zadovoljni. Zato ih treba prepustiti same sebi. Kada im dogori do noktiju, valjda će potražiti glasačku kutiju. A do tada, neka se dinstaju u vlastitom zadovoljstvu. Zašto im kvariti raspoloženje. Neka uživaju u pričama o tome kako je bilo lijepo "dok je drug Tito bil" i kako je "lijepa kapa partizanka".

VL
KA
KaNiDora
19:13 29.12.2014.

Ovaj puta je razvidno da u Hrvatskoj ima najviše 20-25% praktičnih vjernika. Sve ostalo su slinavci koji obiljeću oko oltara ili poziraju ... šljam a ne vjernici.

VL
Avatar Jutro
Jutro
18:21 29.12.2014.

Svaka riječ je na mjestu!

VL
WC
wCROw
22:12 29.12.2014.

Samo se na prvim, novihim, izborima u Hrvata glasalo ZA, na svima drugima glasa se protiv

VL
DR
dragover
20:01 29.12.2014.

Po prvi puta da se slažem sa Mons.Miklenić .Sve ok al kad imaš dva zla za koje je bolje glasati ? Josipović staložen sa utezima oko nogu punih problema vlade koja ima zadatk vratiti novac pokraden u privatizaciji .Kolinda kojaa je pokušaj HDZ -a da kao žena vrati vjeru u stranku koja je na kraju optužena kao zločinačka organizacija . Njezin bivši presjednik je mnogokratno optužen i osuđen. Zatoćen u istražnom zatvoru će vjerovatno i neke pravomočne odslužiti. Nesmijemo zaboraviti ni hrpu ministara i dužnosnika protiv kojih su pokrenute istrage . Šta je sa građenjem (farbanjem) autocesta, šta je sa INOM ,gdje su nestale farme tvornice otvarane bez plana i programa (na kraju je ostala sirotinja na rubu egzistencije vlasnici i radnici ), šta je sa bankama ( prodane u bezcjenjenje ), otkuda generalima novac kojim kupuju benzinske lance, kako natjerati pravosudne organe da poćnu raditi , da istražne institucije uđu i u politiku. Dali su u toj stranici obavljene kadrovske promjene ili nam se u novom celofanu prodaje stara čokolada.Na kraju sva kampanja ide u rang izbora za sabor,obečava se ono što samo laik i neznalica može prihvatiti kao moguće i ostvarivo.Nikada ne zaboraviti da iznad svega stoluje sabor kog se u konačnosti pita. Zato bravo mons. osobno mislim da u ovom momentu Hrvatskoj više treba hladna glava nego emocije hranjene domoljubljem pod čijom krinkom se pljačkala Hrvatska. (Zanima me dali će prosvjedi invalida domovinskog rata biti obustavljeni kada prođu predsjednički izbori te tko financira njihovu kampanju).

VL
AS
antun sklepic
06:29 30.12.2014.

mikleniću nisam za ivu ni kolindu al da si ti čovjek koji bi morao biti glasnogovornik božijih riječi a ovo da pričaš gluposti ide na tvoju dušu.

VL
Avatar SarmaKarma
SarmaKarma
23:39 29.12.2014.

Popovi neka se brinu o crkvi , a politiku prepuste nadleznima ! To vazi za obe bivse jugo republike !

VL
KA
kantalonac
00:10 30.12.2014.

Pa kako crkvi nije jasno da baš oni predstavljaju i propagiraju i iniciraju neoliberalne bankarske pljačkaše kroz podršku onima koji su opelješili ovu državu od osnutka. Fali im kvaka 22.

VL
BA
bajo2
19:11 29.12.2014.

ima pravo,izgleda da crkva napokon gubi moc manipulacije!

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
18:38 29.12.2014.

Hehehe,...Miklenic po starom. Njemu je glavni cilj da na slijedece izbore izadje sto manje glasaca. Zna se da ce HDZ-ove uhljenicke sluge svakako izaci.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.