Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gužve se nastavljaju
Povratak na članak

Na Istraskom ipsilonu kolona duga čak 25 kilometara

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru mora i unutrašnjosti, posebice na autocesti A 1 između Zagreba i Bosiljeva, kolona je na izlazu Lučko oko 2 km, a usporeno se vozi od čvora Jankomir do čvora Lučko.

Komentari 3

Avatar m_m
m_m
12:51 21.08.2010.

Kod ovakovih tekstova nikad mi ni je jasno jel se mi to hvalimo ili žalimo ...

VL
VI
Vito
08:24 22.08.2010.

Kad će francuz proširiti svoju cestu koju naši novinari nazivaju \"istarski ipsilon\"? 25.000 metara podijelite s 5m koliko treba jedan auto i dobit će te broj komada vozila. Zatim taj broj pomnožite s cijenom vožnje po privatnom putu pa ćeće te vidjeti koliko francuz zarađuje od turizma, a da ne mora prstom maknuti, kamoli platiti porez u Hrvatskoj.

VL
OB
-obrisani-
10:21 22.08.2010.

U ovakvim kolonama ucesnisi bi trebali imati gas-maske koje bi ih stitile od otrovnih izduvnih gasova. Preventivno uvijek drzite maximalno rastojanje od izduvnog auspuha ispred vas kao i sa strana.....te birajte krajnje vozne trake,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.