Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
petrov odgovorio jambi:

'Na internetu ćemo objaviti tablicu s financijskim izvješćima'

Božo Petrov
Foto: Tino Juric/PIXSELL
09.01.2014.
u 12:05

Petrov je dodao da žele da sve bude transparentno te da Metković Hrvatska znaju za svaku lipu koju su dužni i koju su vratili.

Gradonačelnik Metkovića Božo Petrov odgovorio je na optužbe svog prethodnika Stipe Gabrića Jamba da laže o iznosu gradskog duga rekavši da ne može vjerovati da Jambo nakon svega ima obraza izlaziti u javnost, piše 24 sata.

- Na internetu ćemo objaviti detaljnu tablicu s financijskim izvješćima, kao što smo obećali, a to ćemo raditi dva puta godišnje -rekao je Petrov i dodao da žele da sve bude transparentno te da Metković Hrvatska znaju za svaku lipu koju su dužni i koju su vratili.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>> 'Petrov izmišlja, vjerujem da osim minimalca ima i dodatna primanja'

Komentara 3

MI
mirkoP
12:27 09.01.2014.

Tako to rade u razvijenim zemljama. Radi se o novcu gradjana, pa ti podatci moraju biti javni. To bi trebao biti zakon(neznam da li je).

DU
Deleted user
12:35 09.01.2014.

U Hrvatskoj ima poštenih i sposobnih ljudi , samo što lopovi to ne mogu ni prihvatiti ni shvatiti !

DU
Deleted user
14:22 09.01.2014.

Nemam pojma kako nakon svega Jambo ima obraza javljati se ... Ali: Znam da dug koji se vrati u 6 mjeseci i nije neki dug. Znam da rad za 1 kunu nije održivi rad. Znam da isključivo štednja neće Metkovićković pogurati naprijed. . No kako god, ekipa je nešto novo i drugačije od onoga na što smo navikli do sada, no sada radom na novim projektima koji će rezultirati novim radnim mjestima moraju dokazati da su sposobni istinski stvarati (štednja to nije ali možda je dobar početak) dobra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije