Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLIZAK TEREN
Povratak na članak

Na Ini su pali i Sanader i Karamarko. Hoće li mjere spasiti Plenkovića? On se više boji ulice nego oporbe

Priča kako su institucije Hrvatske i Vlade bile te koje su otkrile slučaj zloporabe u Ini i da je to dokaz da je Vladina privrženost borbi protiv korupcije jaka ne djeluje previše uvjerljivo kada se zna da su alarm prve upalile banke, a izjave premijera Plenkovića (na slici s ministrom Filipovićem) kako je zgrožen, bijesan i kako se "u ovih šest godina najeo da ne kaže čega" čista su patetika

Komentari 8

Avatar AP (autokratski premijer)
AP (autokratski premijer)
15:00 12.09.2022.

Koliko je uprava odgovorna za Škugora toliko je on odgovoran za upravu. To mu nitko ne može oduzeti. Samo pitanje je hoće li ga itko ikad pozvati na odgovornost. Najbolje bi bilo da se sve bez nekog razumnog raspleta gurne u zaborav kao i bezbroj puta do sada. Stvari i idu u tom smjeru.

VL
HO
Homophob
13:55 12.09.2022.

Sta je to krvo ucinio Karamarko osim sto je kazao da se Hrvatska nema sta sporiti na sudu s MOL-om jer ce izgubiti spor?

VL
DU
Deleted user
14:27 12.09.2022.

Koje lupetanje, koje ulice, ovih likova koji su u subotu prosvjedovali?

VL
DU
Deleted user
14:12 12.09.2022.

Ako moj rodjeni brat ukrade i ubije, jesam li i ja lopov i kradljivac i ubojica? Generalizirao je i narednik iz austrije pa je dao pobiti skoro sve židove. Ipak ima ih - vidi se po portalima - dosta njih koji bi sudili svim hdz-ovcima odjednom i zauvjek za kolektivnu odgovornost...iza toga nije boljitak drustva nego "i ja bih sine"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.