Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
primijetio sličnost

Na Ibizi uslikao djevojčicu koja nevjerojatno sliči nestaloj Maddy

Madeleine McCann
Printscreen/Olive Press
29.08.2012.
u 11:37

Nijemac je obavijestio i londonsku policiju, a medijima se obratio s nadom da će na taj način fotografija djevojčice s Ibize stići do Madeleininih roditelja

Je li mala Maddy bila na Ibizi? Njemački turist gotovo je posve siguran da je djevojčica koju je vidio na tom španjolskom otoku nestala Britanka. Kao dokaz svojih riječi novinama Olive Press poslao je fotografiju djevojčice koju je zamijetio, a koja ga je podsjetila na tragičnu sudbinu male Madeleine McCann koja je nestala 2007. godine za ljetnog odmora s obitelji u Portugalu.

– Intuicija mi govori da bi ta djevojčica, kojoj je oko 10 godina, mogla biti Madeleine. Nije mi izgledala kao da pripada obitelji. Dok su oni svi tečno govorili njemačkim, djevojčica je govorila britanski engleski – kazao je Frank Bode (42) iz Njemačke koji je letio iz Ibize za München, a tamo je i primijetio djevojčicu. 

>>Mala Maddy možda je još živa, pogledajte kako sada izgleda

Otac je, tvrdi, definitivno Nijemac, no majka je Bodeu izgledala kao Britanka. Još su dvojica sinova bila s njima. 

– Dvojica su je dječaka čudno dirala, a curica je bila nervozna, nije mi to izgledalo kao normalna situacija...

Bode je djevojčicu uslikao i pokazao fotografiju prijateljima koji su potvrdili njegove sumnje – to bi mogla biti izgubljena Maddy. Nijemac je obavijestio i londonsku policiju, a medijima se obratio s nadom da će na taj način fotografija djevojčice s Ibize stići do Madeleininih roditelja. 

Komentara 3

CH
chemica
11:51 29.08.2012.

Ljudi, vidio sam...ELVISA.

ZA
zagi55
12:24 29.08.2012.

mislim da sam vidio.....male zelene!

OB
-obrisani-
15:38 29.08.2012.

chemica nediraj mi Elvisa, prije si vidio Milanovića da nekaj radio dolje kod tebe na Dubravi.(usput kako je baka)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije