Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predaja zahtjeva do kraja godine
Povratak na članak

Na HZMO-u otvorili dodatne šaltere zbog navale, jedno bi trebali provjeriti svi koji primaju obiteljske mirovine

Udovice ili udovci koji su primali svoju mirovinu pa nakon smrti muža ili žene uzeli njihovu, to jest obiteljsku mirovinu trebaju provjeriti je li im povoljnije ostati u obiteljskoj mirovini i samo nju primati ili se vratiti na svoju i tražiti dio obiteljske mirovine

Komentari 3

XN
xnet0822
17:56 03.01.2023.

Nezaposleni "predsjedniče" M&K kluba, izvolit ćeš lijepo vratiti sve "mirovine" koje si primao kao lažni "branitelj" u ovih prethodnih 25 godina do zadnjeg centa !

VL
DQ
Dq
08:51 03.01.2023.

Sezona gripe i ostalih boleština, a uhljebi organiziraju masovne skupove na šalterima , umjesto da se sve riješi u nekoliko klikova . Bolesno , a može i još bolesnije.

VL
Avatar kvasac60
kvasac60
23:28 02.01.2023.

Ovo je Balkan.Navalili prvi dan!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.