Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrio Tjednik Forum
Povratak na članak

Na Hvaru se s Milanovićem i Tedeschijem družio i Vujčić

Nijedan od prijatelja nije želio potvrditi boravak u hvarskoj vili, ali ga nisu ni demantirali

Komentari 7

JA
james49
20:54 14.06.2012.

I kaj. Da su se družili u Gradskoj kavani kaj bi bilo to nekaj drugo? Samo da nekaj napišete. Opče ni važno jel pametno il bedâsto.

VL
RU
rubix
21:56 14.06.2012.

Bože, kakvim glupostima se vi novinari bavite... Najbolje da se premijer i budući guverner zatvore u pećine i ne komuniciraju s nikim sljedeće 4 godine. Onda bi vi novinari valjda bili sretni jer po vama ljudi ne smiju ni kavu skupa popiti. Dajte se bavite pravim novinarstvom, a ne prebrajanjem tko je s kime i gdje spavao!

VL
IM
immortella
22:22 14.06.2012.

Treba pod hitno skupiti potpise za raspisivanje novih izbora i vratiti Jadranku Kosor i Rohatinskog na vlast, vratiti sve na polaznu točku, pa da se ova država konačno počme izvlačiti iz krize. Ovo što ovi sada rade, jest da će sve potonuti do kraja godine, pa nam o Novoj godini ne gine Grčka. Hitno nove izbore i povratak Kosorice na mjesto premijera. Ona je bar znala nešto raditi, ovaj lik ne zna ništa, osim pričati narodne poslovice i primitivne doskočice.

VL
ZV
Zvonimir555
06:34 15.06.2012.

Malo sam iznenadjena - puno nisam jer sve mi je jasno, ali da su NOVA pravila u VL nametnula pitanje :Zasto se mi kao narod ovdje trudimo da dajemo neke svoje osvrte , kada sada , po novom mozes samoamo 3 dana dati neki komentar na >neki< clanak od >nekogadozvoljeno je pisati komentare od : oo:oo do o6:oo,- stvarno takodjer oduzima pravo mnogim Hrvatima- DILJEM Svijeta (a ciji dio zelimo pod svaku cijenu da budemo) da dodaju svoja razmisljanja na ove stranice.. Hvala vam Vecernjakovci! Tako je to velicanstveno!

VL
KO
korisnik2
09:29 15.06.2012.

emil, vujcic, imperator zoran i ostatak burzuja su se sastali ne bi utanacili detalje oko predstave zvane "porez na bogate" koju ce uskoro odigrati pred svekolikim pucanstvom predvodeni "idejom" francuskog "socijaliste" gospodina hollandea. lol.

VL
OG
Oger
12:19 15.06.2012.

15.06.2012. u 09:29h korisnik2 je napisao/la: emil, vujcic, imperator zoran i ostatak burzuja su se sastali ne bi utanacili detalje ....................................... ------------------------------------------------------------ E jesi pametan. I zato bi decki putovali na Hvar, a mogu se vidjeti svaki dan u Zagrebu!

VL
LU
luksa
13:12 15.06.2012.

@Oger Ali Pride je bio u Splitu pa je logičnije da su bilu na Hvaru

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.