Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD NEKIH SU VEĆ DUGO U UPOTREBI
Povratak na članak

Na Hreliću spremno dočekali Euro, no neki se bune da su cijene porasle: 'Dosta je poskupjelo, nije isto kako pričaju'

Prodavač Mato rekao je kako se plaća i u eurima i u kunama. I Miroslav kaže da su i jedna i druga valuta u opticaju te da se i dalje cjenka oko cijena.

Komentari 6

BR
Brankko
11:15 05.01.2023.

Zašto veliko slovo za naziv novca, "Euro"?! To je mjerna jedinica. Nismo pisali "Kuna", "Marka", "Dolar", "Lira"... Valjda bi najNEpismeniji napisali "on je visok dva Metra", "kupio sam dvije Kile krumpira", "popio sam Litru vina", "stan ima šezdeset Kvadrata", "napravio sam sto Koraka do tamo"...

VL
LA
lajh1985
16:44 05.01.2023.

Ova sva tri bicikla sa slike treba samo odlozit na Hrelicu ili prodat pod staro zeljezo

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
15:57 05.01.2023.

Na Hreliću spremno dočekali Euro, no neki se kune da su cijene domoljubno porasle: 'Dosta je poskupjelo, nije isto kako domoljubni pričaju jer pravi hrvati žele zaraditi a obićni domoljubni hrvati će to uz Boga i domoljublje platiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.