Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKA DUBICA

Na granici zaplijenjeno 230 grama ecstasyja

ecstasy
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
17.04.2019.
u 13:26

Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 46-godišnjak je uhićen.

Oko 230 grama droge MDMA (ecstasya) zaplijenjeno je u utorak na graničnom prijelazu Hrvatska Dubica od 46-godišnjeg njemačkog državljanina, priopćila je Policijska uprava Sisačko-moslavačka. Naime, prilikom pregleda osobnog automobila kojeg je koristio muškarac, pri ulazu u Hrvatsku, carinici su uočili PVC vrećice koje je zatim 46-godišnjak dragovoljno predao. 

Utvrđeno je da se u vrećicama u četiri paketića nalazi ukupno 230 grama droge MDMA (ecstasya). Zbog sumnje u neovlaštenu proizvodnju i promet drogama 46-godišnjak je uhićen te je nakon provedenog kriminalističkog istraživanja protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku podnesena kaznena prijava.

Video - Policijski pas Maša otkrila drogu u vozilu

Ključne riječi

Komentara 1

DA
darkofu
08:55 18.04.2019.

da mi ga sresti na ulici.........takvi nam truju djecu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije