Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dolijao
Povratak na članak

Na granici uhićen i drugi pljačkaš banke u Slavonskom Brodu

Ivan Dešić (34) i Andrija Kljajić (47) prošli su tjedan opljačkali poslovnicu PBZ-a u Strossmayerovoj ulici u središtu Slavonskog Broda.

Komentari 11

MO
mozel
12:23 20.05.2011.

Sada ce komentatori svoje misljenje davati da je vlada RH kriva za sve ove pljacke.Kao sto su komentari za pokusaj ubojstva za otkaz iz firme. Za svaki slucaj ve vlada kriva tako bolesni komentiraju.

VL
BI
bilikamen
13:16 20.05.2011.

mozel Kada bi malo bolje razmislio onda bi i ti vjerojatno došao do zaključka da je baš vlada kriva. Pitaš se kako? Vidi, u Hrvatskoj se niko nikog ne boji, pošto nam je zakon koji je pak vlada i sabor donjeli nikakav. Nitko za ništa ne odgovara a ako je i okrivljen onda su presude smiješne, par dana pritvora. Kad bi u ovakvom slušaju, lopovu, tatu, ubojici i sl. presuda glasila, odsiječi obje ruke ili noge, budi siguran da bi svaki onaj koji se sprema na pljačku ili razbojstvo dobro promislio. Ali šivimo u Banana Repoblik, pa nam tako i je. Živjela vlada,

VL
AL
alapača
13:23 20.05.2011.

@mozel: pa naravno da ćemo kriviti vladu, isto kao i za Koradu, jer smo iz Broda ili smo ukucali u tražilicu ime Ivana Dešića. :D pa vidimo i znamo da je taj davnih dana trebao biti \'na sigurnom\', skup sasa svojim pajdašem uz čiju nazočnost je počinio većinu svojih dičnih djela.

VL
GO
godfather2
13:29 20.05.2011.

Bilo bi dobro kada bi Ivan Dešić rekao nešto više o liku i dijelu generala Mladena Kruljca,a možebit i ulogu trostrukog ubojstva 2004g u centru Slavonskog Broda.

VL
AA
aabbcc
14:36 20.05.2011.

. Strossmayerovoj...na kom se ovo jeziku sada pisu nazivi ulica..

VL
GE
Gedeon
15:14 20.05.2011.

@mozel Jel , koliko ja znam izvrsna vlast je odvojena od zakonodavne vlasti. Zakoni postoje, malo pogledaj kolika je maksimalna kazna za oruzanu pljacku. Mogla bi se tu povuci paralela , Desic je bio kruljcov tjelohranitelj. A predsjednik je vrhovnii zapovjednik hrvatske vojske, pa po toj logici je i on kriv. A moglo bi se takodjer reci da svi oni koji su okrenuli glavu , koji znaju kakve su nekakve osobe i sta rade , a sute su takodjer krivi za ovo stanje. A vidim da bi ti rezao ruke i noge , nadji mi i jednu drzavu gdje to rade a da nije banana drzava. Pljacki je bilo i prije , bice ih i u buduce. Samo je ta razlika sto onda je bila jedna banka , a sada ih ima masa , a ako tu dodamo i kladionice i mjenjacnice dobijemo jos veci broj potencijalnih meta.

VL
AA
aabbcc
16:02 20.05.2011.

. Ma nekulturni zostali balkanci hoce sa mopedom u pljacku banke..heeee U Evropi se to radi kulturno sa zrakomlatom i samo iz helikoptera mase policiji..... a policija nesmije ni pucati, samo gledati, jer ako padne helikopter sa vrecama para a dole narod ...

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
19:05 20.05.2011.

Strossmayer kao i Washington pišu se izvorno. Na hrvatskome jeziku, naravno, takva su pravila pisanja izvornih stranih naziva.

VL
OB
-obrisani-
22:28 20.05.2011.

Interesantan slučaj da tipa mlate 7 sati i nitko ništa ne učini dok ovaj ne umre a manijaci ga još mlate. Policije ni blizu. Danas je bio jedan od lažnih alarma (valjda čistačica nikako da nauči kako čistiti a da ne uključi alarm), i policija je doletila za par minuta! Sve me to podsjeća previše na američki način! Kod pljaček banke kordon policije a nemogu poslati dva čovjeka da spriječe muža da ubije ženu!

VL
IS
istima
23:22 20.05.2011.

aha..... tip je zaključio da mu se između besplatnog liječenja u zatvoru i smrti na slobodi ipak više sviđa ovo prvo......... Ma nagurati mu treba soli u rane pa nek crkne kako je i zavrijedio...

VL
ZI
zakon.i.red
21:20 21.05.2011.

eh svi ste vi sad face koji blatite Dešu ...ali nece ni on vjecno bit u zatvoru ,pa cete svi vi opet bit pičke koje mu nesmiju u facu rec ni jednu riječ.... :)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.