Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bjegunac

Na granici s Crnom Gorom uhićen Rus s tjeralice Interpola

granica2
pixsell
01.02.2012.
u 10:15

Tijekom dana bit će doveden sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku

Državljanin Rusije (38) uhićen je pri izlasku iz zemlje na graničnom prijelazu Karasovići jer je granična policija utvrdila da je riječ o osobi za kojom je raspisana međunarodna potraga na zahtjev Interpola Njemačke.

Državljanin Rusije je nakon uhićenja doveden u prostorije policije.

Tijekom dana bit će doveden sucu istrage Županijskog suda u Dubrovniku.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:13 01.02.2012.

Želio bi zaraditi novac, ali ne želiš ići na razgovore? Želio bi slobodu ali ti je potreban stabilan prihod? Želiš ostati doma da ti ne izostane zarada? Učiš ili si trudnica, ili ti je samo potreban novac?Onda ti je ovaj posao odgovarajući. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Što ti je potrebno: računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako ste zainteresirani pošaljite mi mail: zaradimopolako @ live.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije