Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak s blagdana

Na granici s BiH čeka se dva sata, a pred Zagrebom kolona od 10 km

Gužva
Tomislav Miletić/Pixsell
05.04.2010.
u 20:41

Granične prijelaze iz susjedne BiH u Hrvatsku zatrpale su kolone automobila putnika koji se vraćaju s uskrsnih praznika.

Granične prijelaze iz susjedne BIH u Hrvatsku zatrpale su kolone automobila putnika koji se vraćaju s uskrsnih praznika. Na prijelazu Hrvatska Dubica putnici čekaju i do dva sata, dok se na prijelazu Hrvatske Kostajnice i Jasenovca čeka sat vremena. Na autocesti A3 Lipovac-Zagreb promet je također gust, izvjestila je policija, a automobili stoje u kolonama oko deset kilometara i na naplatnim kućicama kod Ivanje Reke.

Komentara 4

OB
-obrisani-
01:30 06.04.2010.

ah, zov rodnoga kraja........

RA
Raphael
21:38 05.04.2010.

Bauštelci. Što se čudite gužvama? To je normalno.

BR
brathrvat
19:02 07.04.2010.

Hahaha Rvatine lopovi kad ćete graditi autocesate do Be-Ha! Samo stvarate gužvu, do Slovenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije