Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zapljena

Na granici kod Metkovića uhićen Crnogorac sa 22 kilograma marihuane

marihuana
Foto: PU dubrovačko-neretvanska
1/2
15.02.2016.
u 11:20

Ulična vrijednost marihuane bila bi, procjenjuje se, 1,2 milijuna kuna

Na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Nova Sela kod Metkovića u vozilu kojim je upravljao 51-godišnji crnogorski državljanin pronađeno je više od 22 kg marihuane čija bi vrijednost u uličnoj preprodaji, kako procjenjuje policija, dosegla iznos od oko 1.200.000 kuna

Crnogorac je na granicu došao u subotu, 13. veljače, u 17.25 sati. Tijekom obavljanja granične kontrole posumnjalo se na krijumčarenje droge te je, temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku, u suradnji s djelatnicima carine obavljena detaljna pretraga vozila. S lijeve i desne strane stražnjeg sjedala pronađena su 33 paketa s ukupno 22,161 kg marihuane.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama osumnjičeni crnogorski državljanin je tijekom popodnevnih sati u nedjelju, 14. veljače, uz kaznenu prijavu, predan pritvorskom nadzorniku PU dubrovačko-neretvanske. 

>> U osobnom vozilu skrivali 20 kilograma marihuane

Komentara 1

Avatar Peterančan
Peterančan
13:14 15.02.2016.

Pustite Crnogorca, komunjare hapsite! Od marihuane smo veseli, a od crvenih nam je zlo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije