Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Defencing'
Povratak na članak

Na granici kod Kumrovca održali festival protiv restriktivnih migracijskih politika EU

Članovi i članice migrantske zadruge “Okus doma” te zagrebačkog kolektiva “Hrana, a ne oružje” pripremali su hranu iz zemalja izbjeglica.

Komentari 5

Avatar Ohjooj
Ohjooj
10:36 27.06.2016.

I tko je tu paradu platio? Opet porezni obveznici...

VL
MI
Mimizo
14:18 27.06.2016.

opet plačeni besposličari na djelu zašto od njih svatko ne uzme jednu obitelj na skrb pa bi tako pokazali svoju vjerodostojnost ovako samo manipuliraju jadnim ljudima za ostvarivanje nečijih ciljeva

VL
Avatar comparator
comparator
07:52 27.06.2016.

Ovdje ima posla za SOA-u jer ovako organizirani takozvani prosvjedi imaju nekakvu političku pozadinu što nema veze s izbjeglicama . Netko koristi izbjeglice za svoju promiđbu ili slabljenje obrambene moći države .

VL
DU
Deleted user
17:25 27.06.2016.

I koliko je bilo tih danguba: 5 ili 7? Očito jako malo kad nema fotki!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.