Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad na Božić

Na Filipinima eksplodirala bomba na krovu Katoličke crkve

Filipini
Arhiva VL
25.12.2010.
u 11:22

Crkva koja je napadnuta nalazi se naime unutar policijskog kampa na otoku Mindanao

Na krovu Katoličke crkve na jugu Filipina u subotu ujutro eksplodirala je bomba. Prema pisanju CNN-a  u eksploziji je ozlijeđeno šestoro ljudi, vjernika koji su bili na Božićnoj misi, a među ozlijeđenima je i svećenik koji je predvodio svetu misu.

- Vjernici koji su bili na misi lakše su ozlijeđeni, i sreća je da nije stradalo više ljudi jer je u vrijeme eksplozije na misi bilo više od 100 vjernika, kazao je za CNN lokalni zapovjednik Ben Latag.

Eksplozija je prema navodima policije i vojske koji su odmah izašli na mjesto događaja iznenadila sve jer nikome nije jasno kako je eksploziv unesen pored strogog osiguranja. Crkva koja je napadnuta nalazi se naime unutar policijskog kampa na otoku Mindanao čije većinsko stanovništvo čine muslimani.

Iz tog je razloga, zbog straha od napada ekstremista policija postavila dodatno osiguranje.

 

 

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
14:45 25.12.2010.

25.12.2010. u 14:43h sipa je napisao/la: 25.12.2010. u 13:45h Stockholm je napisao/la: Bas me zanima kojem se to bogu mole napadaci? Moze li mi netko pomoci? ----------- Zašto Amere nevoli Bog. Pa zovu ga Gad

Avatar Rubirosa
Rubirosa
14:17 25.12.2010.

Lepo napisa nr.5533 Tebi Brncicu niko nemoze pomoci....mozda partija,al se ugasila.......znaci nema ti pomoci....(srecan ti 22 decembar-sa malim zakasnjenjem) :D

ST
Stockholm
13:45 25.12.2010.

Bas me zanima kojem se to bogu mole napadaci? Moze li mi netko pomoci?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije