Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trash film festival

Na Facebooku natječaj za kratki film snimljen mobitelom

tff
Privatna arhiva
01.06.2011.
u 12:09

Svi zainteresirani svoje kratke filmove snimljene mobitelom mogu poslati do 25. lipnja točno u podne na Trash Facebook stranicu te skupljati "lajkove"

Na natječaj Trash film festivala, koji je završen 1. lipnja, stiglo je tridesetak filmova, no natječaj je produžen za 15. dana. Osim toga, Udruga Trash odlučila je organizirati filmski natječaj na Facebooku. Svi zainteresirani svoje kratke filmove snimljene mobitelom mogu poslati do 25. lipnja točno u podne na Trash Facebook stranicu te skupljati "lajkove".

Film mora biti snimljen mobitelom i ne smije trajati duže od 90 sekundi, žanr filma mora biti, kao i na festivalu, akcijski, borilački, horor ili SF, a nagrade dobivaju tri filma s najviše "lajkova" 25. lipnja točno u podne. Prva nagrada je prikazivanje filma u Off programu 6. trash film festivala, službena majica 6.trash film festivala, DVD-ovi s filmovima "Sun-Tzu" i "Overpunishment". Druga je nagrada službena majica 6.trash film festivala, DVD s filmom "Sun-Tzu", a treća službena majica festivala.

Trash film festival održat će se od 8. do 10. rujna u Varaždinu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije