Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠIRIO LAŽNE VIJESTI

Na društvenim mrežama objavio da djelatnika bolnice prisilno cijepe pod prijetnjom otkaza

Lleida's nursing homes get COVID-19 vaccines
Foto: ALBERT GEA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/3
04.02.2021.
u 12:54

Protiv njega je mjerodavnom sudu podnesen optužni prijedlog

Zbog širenja lažnih vijesti kazneno je prijavljen 51-godišnjak. Kako je priopćila porečka policija sumnjiči ga se da je izmišljao i širio lažne vijesti, čime je izazvao uznemirenost građana.

Naime, sredinom siječnja muškarac je na društvenoj mreži objavio status o tome da se djelatnike bolnice prisiljava na cijepljenje i da im se prijeti otkazom te da su oni djelatnici koji su se već cijepili razvili nuspojave. Protiv njega je mjerodavnom sudu podnesen optužni prijedlog.

VIDEO Hrebak: Uvjetovat ćemo Vladi da do 15. srpnja izradi zakon o HGK, želimo cjelovitu reformu, a ne kozmetiku

Komentara 7

PI
prava istina
13:22 04.02.2021.

ja bi ipak njemu vjerovala

KO
KomentiramRijetkoAliOstro
19:14 04.02.2021.

Znači, protiv cjelokupne vladajuće garniture, ali i medicinske “elite” možemo podići optužni prijedlog radi širenja lažnih vijesti o nepostojećoj pandemiji, što je itekako uznemirilo građane - eno ih još većina nosi maske! #MisliNaSebe #MNS

KO
KomentiramRijetkoAliOstro
19:15 04.02.2021.

A gdje im je dokaz da je njegova objava uznemirila građane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije