Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAK upozorava

Na dionicama cesta promet zbog vjetra samo za osobna vozila

autocesta
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
04.09.2019.
u 07:26

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Slavoniji

U Hrvatskoj će danas biti pretežno sunčano vrijeme, u Slavoniji i Baranji povremeno umjerena naoblaka, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda Hrvatske (DHMZ).

Ujutro će u unutrašnjosti mjestimice biti magle. Vjetar će biti uglavnom slab, u gorju povremeno umjeren sjeveroistočni. Na Jadranu će ujutro biti umjerena do jaka bura, podno Velebita ponegdje i olujna, zatim u slabljenju i okretanju na sjeverozapadnjak, na jugu i zapadnjak.

Najviša dnevna temperatura bit će od 20 do 24, a na Jadranu i u unutrašnjosti Istre i Dalmacije između 25 i 30 Celzijevih stupnjeva.

Zbog vjetra, samo za osobna vozila otvoreni su autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, A6 između čvorova Kikovica i Delnice, državna cesta Maslenica-Zaton Obrovački te Jadranska magistrala između Karlobaga i Svete Marije Magdalene, upozoravaju u srijedu ujutro iz Hrvatskog autokluba (HAK).

Na Jadranskoj magistrali  između Bakra i Novog Vinodolskog zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a između Novog Vinodolskog i Karlobaga dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u središnjoj Hrvatskoj, Gorskom kotaru i Slavoniji. 

U prekidu su trajektne linije Prizna-Žigljen i brzobrodska 9141 Pula-Mali Lošinj-Zadar-Mali Lošinj-Pula.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije