Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Primirje SAD-Kina
Povratak na članak

Na dan kad su trebale početi vrijediti nove carine, postignut dogovor

“Kina je pristala na mnoge strukturne promjene i masovnu nabavu poljoprivrednih, energetskih i drugih proizvoda i usluga”, kazao je Donald Trump

Komentari 4

ZI
zimerman
07:09 16.12.2019.

Zna stari šta radi , svaka čast Trumpu bori se za svoju državu kao što je obećao na izborima.

VL
OB
ObrenM
07:22 16.12.2019.

Nas voljeni Plenkovic (za razliku od Trumpa), daje nas u bescjenje EU-a u zamjenu za osobnu korist.Kad padne ,sve ce se razotkriti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:02 16.12.2019.

znači, kina nije uvela sankcije, na što su ameri odgovorili ukidanjem dijela svojih carina... ima li tu pobjednika? nema! u kini je afrička svinjska kuga napravili strahotu, i još ju bude, cijene mesa lete u nebo, to poznamo i mi u hrvatskoj, jer se smanjuje uvoz iz eu država, koji sve više ciljaju na kinu. amerikanci zbog kineskih carina i sankcija svojim farmerima plaćaju izdašne subvencije, jer imaju gubitak! novcem od carina trump plaća gubitke usa farmerima. tko pobjeđuje? nitko. roba je skuplja, carinu u biti plaćaju kupci, znači građani amerike, kine... države imaju veće prihode od carina. na prvu, tu i nema gubitka. u kini se autorska prava malo drugačije gledaju nego u americi, gdje je i ime djeteta autorsko djelo i zaštićuje se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.