Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sigurnost u prometu
Povratak na članak

Na cestama 33 manje poginulih nego lani. Prometni stručnjaci: To je dobro, ali nedovoljno

Da bi brojke nastavile padati potrebno je napraviti niz drugih mjera, poput toga da se riješe crne točke na prometnicama kao i da se križanja prvenstveno i gdje god je to moguće rješavaju kao kružni tokovi

Komentari 2

DU
Deleted user
17:02 02.10.2019.

Zadnjih dana nas bombardiraju izjavama renomiranih prometnih stručnjaka uhljebljenih na najkorumpiranijem fakultetu u državi. Prvi korak za rješavanje problema poginulih u prometu je noga u dupe tim tzv. 'prometnim stručnjacima', te ulaganje u cestovnu infrastrukturu, edukaciju vozača i smanjenje nameta na nova vozila opremljena sigurnosnim sustavima koji dokazano spašavaju živote. 'Prometni stručnjaci' neka se sa svojim znanjem okušaju na tržištu rada, u privatnom sektoru.

VL
AN
antes
12:52 02.10.2019.

"Još jedan razlog je i to što su nam auta novija, pa stoga i sigurnija." Kakav je ovo dijalekt: 'auta'? Možda neka skupna imenica, koju hrvatski književni jezik još ne poznaje? Članak zaslužuje priznanje za jezičnu inovativnost.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.