Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije iz svijeta
Povratak na članak

Na čelu HDZ-a bivši obavještajac koji će stranku odvesti udesno

Niz medija u užoj regiji prenijelo je izjavu bivšeg premijera Ive Sanadera, u stanci suđenja, koji je Tomislavu Karamarku poželio sreću

Komentari 15

Avatar ovdje Maks
ovdje Maks
17:56 21.05.2012.

Britanski mediji samo prenijeli iz \"nasih \"medija.Kod njih sve puno radikalnije,a kod nas osuda komunistickih zlocina radikalizam.Nije za zdrave glave

VL
OB
-obrisani-
18:17 21.05.2012.

HDZ ne da bi mogao \"skrenuti desno\"... u čemu i jest apsurd jer se pomako s pozicije na kojoj je morao biti. HDZ je morao biti i ostati na desnoj poziciji gdje je i pripadao. Sanaderov/Kosoričin pokušaj svaštarenja bacio jee stranku skoro na koljena. Valjda je ovo svima u HDZ-u lekcija. Držite se onoga što trebat biti, ne pestvarajte se u ono što niste. I čistite vlastite redove od starih kadrova. Nećete naprijed s Bošnjakovićem, Jandrokovićem, Šujicom, Šukerom, Kalmetom i svim ostalim politikantima zadnjeg desetljeća. S njima u idućem razdoblju ćete postati još slabija stranka nego što danas jeste. Promjene i demokratizacija stranke! Zar ne vidite da vam članstvo želi promjene? Dokazane gubitnike maknite iz prvih redova i gurnite ih malo iza, gdje pripadaju pa neka se pokušaju dokazati. Ulizivanje ne smije biti način \"napredovanja\".

VL
VL
.
20:01 21.05.2012.

Na čelu HDZ-a bivši obavještajac koji će stranku odvesti udesno *********** Taj neće stranku odvesti udesno nego u totalnu propast, kao što je to napravio sa obavještajnom službom Republike Hrvatske, koja nakon njega više ni nema nacionalne sigurnosti, s obziromirom da su mu sposobnosti takve da bi eventualno mogao voditi neki kućni savjet manje stambene zgrade, a ne najveću i najjaču oporbenu stranku, a danas-sutra i državu. Ustvari ovaj lik je jedna od većih uvreda uspomeni na pokojnog predsjednika, kojeg je rušio i poricao preko 15 godina!.

VL
CI
cicibela
20:51 21.05.2012.

Onaj ko je pristao na vazalski odnos prema Brusselu ne može više birati ni lijevo ni desno. Usudi li se krenuti u bilo kojem drugom smjeru, završit će kao i cjelokupni državni vrh Poljske pod vodstvom Lecha Kaczynskog. Karamrko će zato, kao Sanader i Jaca, raditi isključivo po zapovijedima EU Komisije.

VL
DU
Deleted user
21:09 21.05.2012.

Hrvatska demokratska zajednica izabrala je novog predsjednika stranke i novo vodstvo stranke. Nije sve ispalo idealno (Kalmeta), ali bitno je da je konacno prekrizen \"rok trajanja\" Vladimira Seksa. Sigurno, ima on zasluga pri stvaranju samostalne i slobodne Hrvatske, ali tim zaslugama mu nije dodijeljeno nikakvo dozivotno pravo na nesto. Pogotovo ne na ono sto smo od njega culi i gledali u zadnjim godinama. I Jadranka Kosora je vjerojatno definitivno nestala s politicke pozornice u Hrvatskoj. Necemo vise orati gledati neke mracne ili jos mracnije tipove poput Milinovica i slicnih kako se krevelja sa sjednica radnih tijela stranke. Prvi korak je ucinjen. Na njemu se ne smije stati. Mora se provoditi politika pomladjivanja stranke, dovodjenje u stranku mladih, strucnih i obrazovanih ljudi, bez politickih repova i afera. Kako rekoh, tek prvi korak je ucinjen. Slijedeci trebaju slijediti sto brze. Tako je moguce vratiti povjerenje tradicionalnog birackog tijela Hrvatske demokratske zajednice. Gospodine Karamarko, puno srece u Vasem radu na dobroti cijele Hrvatske i njezinih grajana.

VL
KW
kwon77
22:29 21.05.2012.

karamarku treba dati šansu

VL
JO
jožek2
22:34 21.05.2012.

što su zaslužili to su i dobili, Bio je u hdz-u pa mu se nije svidjelo te napustio stranku, te opet ga kosor vratila , i sad joj se ljepo zahvalio, još samo treba da je isključi iz stranke kao što je ona sanadera, u znak zahvalnosti., hadezeovska posla.

VL
ST
sttipe
23:08 21.05.2012.

21.05.2012. u 22:34h jožek2 je napisao/la: ------------------------- uša bi dotični,po potrebi, u bilo koju stranku..sve je to jedna stranka..

VL
OB
-obrisani-
08:28 22.05.2012.

ko je rekao da ce on stranku odvest udesno??????????? molim ime i prezime???????

VL
KR
krokodil28
09:53 22.05.2012.

stinotvrda ovo što si napisao/la je u redu samo teško da će čovjek(T.K.) znati raditi politički pošteno jer njegov posao koji je to obavljao prije i trčao s lijeve na desnu stranu to demantira

VL
DU
Deleted user
10:54 22.05.2012.

u reutersu valjda ni ne znaju da u hrvatskoj nema desnice, samo udba i tvrdi partijaši koji nevješto glume desničare a još nevještije lažu da su domoljubi, s tim da u hdz-u8udbaša i komunističkih radikala ima duplo više nego u sdp-u.

VL
TO
tom
11:53 22.05.2012.

nema kraja komunjar*skim budalaštinama! no u strahu su velike oči! treba ovaj sadašnji ološ na vlasti pomesti na slijedećim izborima!

VL
AM
amato
13:45 22.05.2012.

Karamarko ima dovoljno karakteristika za obnašanje visokih funkcija u vlasti Lijepe Naše. Tu su regionalno porijeklo, porodica i činjenica da je njegova firma ili njegove firme već poslovale s državom. To su glavne karakteristike, a gospodarski program i njegova znanjaa i sposobnosti da stvarno nešto pomogne, da nešto da Hrvatskoj nije važno.

VL
DU
Deleted user
18:12 22.05.2012.

Na celu Hrvatske demokratske zajednice je bivsi objestajac!! To nekim dvolicnim likovima nesto \"neprihvatljivo\"! Ali istim tim dvolicnim likovima bilo je prihvatljivo kad smo na celu drzave dva mandata imali starog okorjelog UDBA-sa Mesica. Moze li se licmjernije?

VL
PI
pinkec
18:42 22.05.2012.

Izvorne, tradicionalne ili \"desne\" snage se bude u Europi! Još je ostalo pametnih ljudi u svijetu, koji su vidjeli kuda ih vodi ova “liberizacija”, sexualne slobode, perverzije, otimanje i nezasitna glad za bogaćenjem i kontrolom obespravljene i osiromašene mase, bezboštvo, ..., tj. sve ono što se radi bez Boga, vodi u kaos i propast čitavog čovječanstva i humanizma! Vrijeme je za ovakve promjene!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.