Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMO SE MOŽE, A KAMO NE?
Povratak na članak

Na čekanju su još koncerti, bazeni, kina, kazališta i teretane

Otvorile su se i kladionice, Croatia Airlines vratio je međugradske letove, a s probama su počeli i ansambli i kazališta

Komentari 4

DU
Deleted user
19:38 11.05.2020.

Ovaj totalni raspašoj, nepridržavanje socijalne distance, puni kafići bez maski , pravi balkanski dernek, može dovesti samo do imuniteta krda ili potpunog masakra.

VL
Avatar Asterix
Asterix
19:59 11.05.2020.

Gledam terase kafića. Neki se uredno drže preporuka, u drugima stol do stola. Obzirom da se radi samo o preporukama onda će oni prvi zaključiti da ni oni nisu dežurni naivci. U dosta trgovina gužva bez ikakvog pridržavanja broja kupaca. Po ulicama ljudi koji očigledno nisu iz iste obitelji šetaju rame uz rame.

VL
TK
Ten-kre
19:28 11.05.2020.

Ma sve će do izbora proraditi.

VL
Avatar CarolSF89
CarolSF89
19:11 11.05.2020.

ww︆︅​w​​︆︅.​​ki​s︆︅​s​t​o​k​.​c​o︆︅​m

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.