Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14 dolara po dionici

Na burzi u New Yorku prodano samo 10% Manchester Uniteda

'Manchester United\'s (from left) Bebe, Edwin Van der Sar, Patrice Evra, Antonio Valencia,, Dimitar Berbatov and Luis Nani during the 2011 Barclays Premier League victory Parade through Manchester. Ph
'Martin RickettPress Association/'
11.08.2012.
u 21:15

U inicijalnoj javnoj ponudi prodano je 10 posto kluba, čime su prikupljeno 233 milijuna dolara, za trećinu manje od onoga što je United želio.

Dionicama engleskog nogometnog kluba Manchester United počelo su trgovati na burzi u New Yorku u petak. No prvi dan i nije baš bio uspješan za klub. Početna cijena u samom startu blago je porasla na 14,05 dolara, no trgovanje je zaključeno na cijeni od 14 dolara, piše BBC.

U inicijalnoj javnoj ponudi prodano je 10 posto kluba, čime su prikupljeno 233 milijuna dolara, za trećinu manje od onoga što je United želio.  - Veliki broj visokokvalitetnih institucionalnih ulagača koji su prihvatili cijenu od 14 dolara činili su nam se dugoročno prihvatljivijima s obzirom na bazu ulagača kakvu smo željeli -  kazao je Ed Woodward, potpredsjednik Manchester Uniteda. Sumnju nekih analitičara da Manchester United sada neće imati dovoljno novca na tržištu transfera igrača Woodward je zanijekao i ustvrdio da takvih problema neće biti te da ima dovoljno novca za plaćanje svih transfera.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije