Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posao
Povratak na članak

Na burzi gužva, a stižu mjeseci bez sezonskih poslova

Nažalost, nezaposlenih je u Varaždinskoj županiji 1400 više nego lani, a nadali smo se da će taj rast stati, upozorava I. Koren

Komentari 4

LB
l,bebiic
10:49 08.11.2010.

Ova vlada je ućinila iznimno mnogo kako bi se pokrenulo gospodarstvo. Nažalost sezonci se žale da na moru nema više turista,i sada ljenčine ne žele više raditi,,fujj

VL
OB
-obrisani-
12:21 09.11.2010.

U broju bolesnih od raka Istru ubrzano nadmašuje Varaždinska županija zahvaljujući domaćem sinu biznismenu Patafti (dragom prijatelju Čehoka) koji je u središtu Varaždina napravio odlagalište radioaktivnog otpada. Naime, nekadašnja postrojenja zagrebačke spalionice otrovnih kemikalija Puto - Patafta je kupio i postavio u središtu Varaždina - negdašnjoj tekstilnoj tvornici VIS i sada svakodnevno iz dimnjaka šalje otrovne dimove u pluća Varaždinaca. ŠALJE RAK! -------------------------------------------------------- Od svojih varaždinskih prijatelja saznao sam da je pravi pomor u gradu ali o tome lokalni novinari u strahu pred moćnim gradskim vladarom Čehokom i njegovim ortacima ne osuđuju se - pisati niti mogu doći do podataka.

VL
LU
lutomirski
10:47 12.12.2010.

Sve novine pisu o stanju u Hrvatskoj, statisticke brojke, vladine nesposobne izjave, nikakve izjave da cemo sada poceti raditi, da cemo pustiti pojedincima da malo pocmu privredu uzdizati, da inovativno rade da bi napravili 2-3 radna mjesta i tako tisucu puta, ali ne vlada se ne pomice sa mjesta, svi cuvaju fotelje, neznaju nista i baljezgaju u dan. Umejsto da skinu te bezvezne zakone koje ogorcavaju ljudima zivot i guse privredu. Hrvatska ce se opet morati 2011 zaduziti za najmanje 5 miliardi Eura, to znaci da ce se vanjski dug povecati na 50 miliardi Eura. I opet ce biti najmanje 50 tisuca novih nezaposlenih. Nikakva buducnost placaj kamate i dugove sa novim dugovima. Mjesecima vec citam te bezvezne izjave o propasti. Jadni su ljudi koji spajaju kraj sa krajem a njih je puno. ZNACI MLADI NEMAJU RADNIH MJESTA SADA NITI U BUDUCNOSTI. DRZAVA NE RADI NA TOME DA NAPRAVI RADNA MJESTA, DA POKRENE NEKAKVU PROIZVODNJU DA BI IMALI NEKAKVI IZVOZ. TU SE NECE NISTA PROMJENITI. SADA CE SE SAMO GOVORITI O SANADERU, KAKO JE HRVATSKA EFIKASNA ZEMLJA ZA BORBU PROTIV KORUPCIJE ITD. TO CE MALO RULJU ZABAVITI, ONDA CE UBACITI OPET STRANKE, IZBORE I BLA,BLA. PROMIJENITI SE NECE NISTA, JER TOJE KRPANJE SUPLJEGA LONCA, SVI SU ONI KORUPTNI I ZNALI SU ZA KORUPCIJU STA SE DOGADA. GDJE SU TIH 50 MILIARDI EURA DUGA ??????? DA KOSORICA OZBILJNO HOCE ONDA POSTOJI SAMO JEDAN UREDAJ : OD 1992 DO DANAS, SVI KOJI SU U SABORU NEKA POKAZU SVOJE KUCE,VILE YACHTE, AUTOMOBILE, DRAGULJE……TKO JE KASIRAO OD UVOZA SVAKAKVE ROBE ZADNJIH 20 GODINA A NASU ROBU SU NEGIRALI (Hrvatska nije prakticno nista svojega producirala) ONDA SE POSTAVI PITANJE KOLIKO NOVACA NA KONTIMA I KAKO SU TO ZARADILI SA 20 TISUCA KUNA MJESECNO ???? GENARALNO SVE IZBACITI IZ SABORA, POZATVARATI, ODUZETI IMOVINU, CITAVU RODBINU I PRIJATELJE PROCESLJATI, SVE TE NEZNALICE SA VRHA DRZAVNIH TVRTKI IZBACITI I SPOSOBNE LJUDE NAMJESTITI !! ALI TO SIGURNO NECE NAPRAVITI, ZATO CE HRVATSKA PROPASTI…….JER NEMA SA CIME DA NOVAC ZARADIVA !!!!!

VL
LU
lutomirski
10:47 12.12.2010.

vlada je jako puno napravila da se pokrene gospodarstvo, kretenu jedan, nije nista napravila, nista neradi na tome...sta se producira sta se izvozi....????????

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.