Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
‘Sezona’ ovrha

Na bubnju i benzinska crpka tvrtke Wemar u Generalskom Stolu

'27.08.2010., Generalski Stol - Benzinska postaja u Generalskom Stolu zatvorena je i nalazi se pred ovrhom.  Photo: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL'
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
14.09.2010.
u 09:48

Rasprodaju se i nekretnine Poljoprivredne zadruge Jurovski Brod, te kuće, oranice, livade... i običnih građana diljem županije.

Jesen u Karlovačkoj županiji ne donosi samo padaline, nego i obilje ovrha i javnih dražbi.

 U rujnu ovrhe 4,2 milijuna

Najveće zanimanje potaknula je prodaja KGK Ljevaonice Duga Resa za 11,451.000 kuna. Danas će se u Trgovačkom sudu u Rijeci održati ročište za prodaju benzinske postaje u Generalskom Stolu, vrijedne 925.000 kuna, koja je vlasništvo Wemara iz Ičića.

 – Dio imovine tvrtke zatečen za otvaranja stečaja 2008. je i ta crpka. Vjerovnici od Wemara potražuju oko šest milijuna kuna – kaže stečajna upraviteljica te tvrtke Blaženka Prpić.

Pogon propalog Monting ventilatora iz Ogulina kupila je svojedobno tvrtka Ribnik invest. U međuvremenu je otvoren stečaj tog poduzeća. Za posljedicu, građevinsko zemljište s tvorničkim halama, upravnom zgradom i pomoćnim prostorijama te bespravnim sušarama, sveukupne vrijednosti šest milijuna kuna, pokušat će se prodati na javnoj dražbi zakazanoj za ponedjeljak u Trgovačkom sudu u Karlovcu. Stečaj Poljoprivredne zadruge Jurovski Brod otvoren je 2006.

Stečajni upravitelj Vladimir Furač vjeruje da će se na sljedećem ročištu prodati preostala parcela Zadruge s pripadajućim gospodarskim objektima, s obzirom na to da se javilo nekoliko zainteresiranih. Do kraja rujna predviđene su na sudovima u Karlovcu i Ogulinu ovrhe nekretnina sveukupno vrijednih 4,296.779,67 kuna.

 PBZ ovrhovoditelj Slapa

Prekosutra će se održati javna dražba oranica u Ozlju, vrijednih 175.314,88 kuna. Tko će i hoće li itko postati vlasnik poslovno-stambene zgrade s dvorištem, klijeti, vinogradom, pašnjakom i dvorištem u Dugoj Resi, vrijednosti 1,606.093,30 kn, doznat će se 21. rujna kod sutkinje Vesne Gračan. Tu ovrhu provodi Privredna banka Zagreb nad tvrtkom Slap te Goranom, Danicom i Francom Černugeljem. Istog dana će u istoj sudnici biti javna dražba oranice u Krstinji, vrijedne 42.628,80 kn. Dražba 250.000 kn vrijedne livade bit će 29. rujna u 13 sati u Općinskom sudu u Ogulinu, a 561.382,75 kuna vrijedne oranice, pašnjaka, livade i kuće s dvorištem u Vojniću 13. prosinca u Općinskom sudu Karlovac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije