Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stravični zločini

Na brutalne načine i pred djecom ubijali su svoje partnerice

Foto: Damir Spehar/PIXSELL
29.01.2014.
u 20:36

Slučajeva obiteljskog nasilja i zločina počinjenih iz ljubomore, nažalost, ima sve više

Policijski službenik i bivši zamjenik načelnika prometne policije u PU brodsko-posavskoj Goran Beraković (44) u napadu ljubomore iz pištolja je danas ubio svoju djevojku Ines Garić (38), a potom i sebe.

Slučajeva obiteljskog nasilja i zločina počinjenih iz ljubomore, nažalost, ima sve više:

Vinkovci: 17. 5. 2010. – Dva hica u glavu

Zlatko Hamzić (57) ubio je suprugu i starijeg sina, a zatim je i sebi pucao u glavu. Pokušao je ubiti i mlađeg sina kojega je pogodio u usta, ali je on uspio pobjeći kroz garažu.

Benkovac: 18. 8. 2010. – Ubio ih u kafiću

Marko Dukić (33) ušao je u kafić i bivšoj djevojci Marini Palavri (22) ispalio metak u vrat, a zatim je hicima u leđa usmrtio njezina brata te na kraju presudio i sebi.

Glina: 24. 8. 2010. – Propucao usta sinu

Josip Štajdohar (29) ispalio je dva metka u glavu supruge Nikoline (23) dok je u naručju držala sina (2) i dok ju je stariji držao za suknju. Nakon toga sebi je pucao u glavu.

Donji Miholjac: 31. 5. 2012. – Smaknuo je bombom

Vinko Pejić (70) bombu koja je ubila njega i suprugu Lucu (48), od koje se razvodio, aktivirao je u dvorištu ispred kćeri Blanke koja je u rukama držala njegovu malu unuku.

Kašljavac: 14. 6. 2012. – Izbo je nožem u štali

Milan Valadžija (39) nožem je osam puta izbo suprugu Jagodu (34) nakon čega se objesio. Tjedan dana prije vratio se iz zatvora gdje je bio zbog nasilja u obitelji.

Graboštani: 11. 6. 2013. – Ubijao pred djecom

Policajac Mario Slabinjac (40) smaknuo je hicima iz puške bivšu suprugu Blaženku (39) i njezina partnera pred očima troje maloljetne djece.

>> Policajac ubio svoju djevojku i sebe dok je u sobi spavala kći žrtve

Komentara 1

Avatar EU_afrodita
EU_afrodita
22:16 29.01.2014.

žene, sklonite se od tih muškaraca čim vidite da su bolesno ljubomorni...ne čekajte zadnji čas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije