Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez doma

Obitelj kojoj je izgorio stan u Dugavama posjetio Bandić. Bit će smješteni u Hostelu Arena

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.12.2020.
u 11:57

Vatrogasci su požar uspješno lokalizirali i ugasili

U Dugavama je u petak u stambenoj zgradi buknuo je požar u kojem je jedan stan izgorio u potpunosti. Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je obitelj koja je izgubila dom, a dogovoren je smještaj u Hostelu Arena kako bi im se pomoglio barem za prvu ruku. 

U trenutku izbijanja požara, žena je istrčala iz stana na trećem katu, a nitko nije ozlijeđen, prenose 24sata

Deset vatrogasnih vozila i 21 vatrogasac stavili su pod kontrolu požar koji je zahvatio stan na trećem katu zgrade, izvijestio je zagrebački Ured za upravljanje hitnim situacijama. 

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dojavu o požaru zaprimila je u 12 sati i 30 požara. U gašenju požara na adresi Dedovići 7 sudjelovalo je 10 vatrogasnih vozila i 21 vatrogasca, a zapalio se stan na trećem katu zgrade.

"Neočekivano tužan Božić! Obitelji Lončar u potresu je oštećen dom, sigurno utočište su pronašli u stanu prijatelja koji je danas oko podne izgorio u požaru! Obišao sam ih i nakon razgovora smo dogovorili smještaj u Hostelu Arena kako bi im pomogli barem za prvu ruku. Hvala Vatrogasna postrojba Zagreb  na brzoj reakciji ali i svim gradskim službama koje su se odmah stavile na raspolaganje. Zbog povećanog rizika od požara tijekom blagadanskog razdoblja, te ogrijevne sezone molim drage sugrađane na dodatnu pažnju i da obrate pozornost na primjenu preventivnih mjera zaštite od požara", poručio je Milan Bandić na svojoj Facebook stranici.

 

Ključne riječi

Komentara 12

FR
franjo2
14:04 25.12.2020.

Nedaj bože nikom.

IJ
istina__jako_boli
07:18 27.12.2020.

Gdje njihova noga kroci, tu trava ne raste. Znaci sad ce i hostel otic u 3pm. Prvi objekat sjebo zemljotres, drugi pozar, a treci ce poplava ili vulkanska erupcija.

DU
Dudek
12:29 26.12.2020.

Ne odgovornost prema svojoj imovini i prema drugim. Zašto ne kupe dojavljivače dima u prostorijama. Svi imaju za kave ispijati i piva za svoju sigurnos i život nemaju novaca. UVESTI ZAKON -kao što je u u puno zemalja EU-a. PožarU-a. Požar se može dogoditi svakom ali ga treba svesti na minimum.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije