Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SNIJEG

Na Bjelolasici za vikend otvoreno pet skijališta

bjelolasica
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
05.03.2010.
u 09:29

Tijekom noći napadalo je 20-ak centimetara novog snijega pa je visina bijelog pokrivača na stazama oko 60 centimetara. U subotu se održava i studentsko skijaško natjecanje.

Kako se ovoga vikenda u ogulinskom kraju očekuju temperature od 13 do 6 stupnjeva ispod ništice, na skijalištu na Bjelolasici bit će otvorene staze Gomirkovica, Livade, Bjelolasica, Vilinska draga i Tintilinić.

U subotu će se na Vilinskoj dragi od 9 do 13 sati održati i skijaško natjecanje studenata iz Zagreba, nakon čega će ponovno biti otvorena za sve one koji žele uživati u zimskim radostima. Gosti koji budu od 5. do 7. ožujka smješteni u paviljonima Kula, Vrelo, Klek, Dobra i Lasica s uslugom polupansiona, dobit će kartu za skijalište na Bjelolasici. Gost koji boravi dvije noći, dobit će dvije dnevne skijaške karte, koje se mogu preuzeti na recepciji.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije