Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bori se za život

Na biciklisticu (22) naletio auto, a zatim i bus. Teško je ozlijeđena

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
03.12.2014.
u 10:49

M. N. biciklom se uključivala u promet na kolnik Borongajske ceste te je na nju Citroenom naletjela 45-godišnja M. L. Od siline udarca, biciklistica je odbačena na drugu stranu ceste gdje je na nju naletio autobus

S ozljedama opasnim po život M. N. (22) prebačena je u KBC Zagreb nakon prometne nesreće u kojoj je na nju najprije naletio automobil, a potom i bus jučer oko 17 sati na raskrižju Borongajske ceste i Getaldićeve ulice u Zagrebu.

M. N. biciklom se uključivala u promet na kolnik Borongajske ceste te je na nju Citroenom naletjela 45-godišnja M. L. Od siline udarca, biciklistica je odbačena na drugu stranu ceste gdje je na nju naletio autobus kojim je upravljao I. Ž. (32). Odmah je pozvana hitna pomoć koja je teško ozlijeđenu M. N. prevezla u bolnicu gdje se bori za život. Promet je na tom području zbog nesreće bio obustavljen od 17-19 sati u oba smjera.

>>Izgubio nadzor u zavoju, udario u betonski zid i teško se ozlijedio

>>U prometnoj nesreći teško stradao motociklist iz Splita

 

Komentara 4

TH
than
11:02 03.12.2014.

U Zagrebu se nikada ne ukljucujes biciklom na kolnik, osim, ako se radi o sporednoj cesti sa slabim prometom. Naravno, ako ti je zivot mio. Najbolji dozivljaj je kada prodje pokraj tebe vozac zet-a na nekoliko cm. Prodje te hladnocaa kao kada prvi puta gledas neki horrror film.

DV
djani.vogi
12:51 03.12.2014.

U ZG-u se malo prebahato vozi ! Djevojci brz oporavak !

JO
josmalopanestalo
11:42 03.12.2014.

biciklistima je najsigurnije na uskim zg ulicama među autima od tonu do dvije težine jer su im rekli da su jači od auta i da bu auto uvjek stal na vrijeme

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije