Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATROGASCI NA TERENU

Na benzinskoj postaji u Zagrebu procurio plin, radnici pozlilo

Google Maps
30.10.2021.
u 20:28

Iz zagrebačke policije su potvrdili curenje plina, te navode da je u 17:40 iz tehničkih razloga došlo do curenja plina, ali da nije bilo ugroze.

Na benzinskoj pumpi INA-e na zagrebačkom Črnomercu došlo je do propuštanja plina iz spremnika, javlja Nova TV.  Na intervenciju su izašli zagrebački vatrogasci, ali i Hitna pomoć jer je jednoj djelatnici pozlilo.

U detaljnom pregledu Inine prodavaonica i okoline mjerni instrument je počeo pokazivati povećanje vrijednosti, pa je pozvana i plinara. Vatrogasci su uspjeli otvoriti podzemne spremnike goriva, a alarm na mjernom instrumentu se tada pojačao.

- U dogovoru s policijom blokiran je prolaz pješacima te je blokirana krajnja desna vozna traka Ilice. Čeka se odgovorna osoba INA-e koja će preuzeti daljnja postupanja prema sigurnosnim protokolima - kažu vatrogasci.

Iz zagrebačke policije su potvrdili curenje plina, te navode da je u 17:40 iz tehničkih razloga došlo do curenja plina. No, ističu da nije bilo ugroze.

- Kolege utvrđuju što se događa, a promet se odvija normalno. Zatvoren je samo prostor pumpe - kažu u policiji.

Ključne riječi

Komentara 1

SK
Skviki3
07:58 31.10.2021.

Kaj nemaju oni na tim spremnicima i u neposrednoj blizini detektore koji mjere kolicinu tog plina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije