Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skrili se u teretnjak

Na Bajakovu spriječili ilegalni ulazak sedmorici Sirijaca

Bajakovo,ilegalci
Foto: Carina.hr
1/3
13.10.2014.
u 16:45

U teretnjaku grčkih oznaka kojim je upravljao državljanin Grčke i iz Grčke u Njemačku prevozio četiri rabljena teretna vozila, pronađena su sedmorica državljana Sirije

Na graničnom prijelazu Bajakovo carinici i policajci su spriječili sedmorici državljana Sirije ilegalni ulazak u Hrvatsku i EU. U teretnjaku grčkih oznaka kojim je upravljao državljanin Grčke i iz Grčke u Njemačku prevozio četiri rabljena teretna vozila, pronađena su sedmorica državljana Sirije.

Ilegalni imigranti su u tovarni prostor ušli tako što su na prednjem, gornjem dijelu priključnog vozila skalpelom prerezali kamionsku ceradu, ušli u tovarni prostor kamiona te samoljepljivom trakom iznutra zalijepili otvor kroz koji su ušli. Iako carinska plomba i carinsko uže nisu bili oštećeni, policijski službenici su uporabom specijalne opreme utvrdili postojanje osnovane sumnje da se u tovarnom prostoru kamiona nalaze osobe te su ovlašteni carinski službenici detaljno pretražili sadržaj priključnog vozila.

Budući da je vozač sam prijavio sumnjivo događanje u tovarnom prostoru, nastavio je put.

>>Pokušali pješice kroz šumu preći u Sloveniju

>>Afganistanac pokušao u turskom kamionu ući u Hrvatsku

Komentara 2

HA
harakiri
20:05 13.10.2014.

Bravo carinici, tako se štiti Hrvatska!

BA
bajo2
18:15 13.10.2014.

ako je to taj kamion, mogu si misliti u kakvom su stanju onda te osobe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije