Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrali mu novčanik

Na Bačvicama napali i opljačkali Nijemca

'unu 21.08.2009. ILUSTRACIJA - djeparenje , pljacka , kradja, novac, novcanik. Photo:Antonio Bronic/Vecernji list'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
13.08.2012.
u 14:38

Apel iz policije turistima: Ne nosite na plažu novac, nakit i vrijedne predmete!

Jutros oko tri sata 25-godišnji Jonas R., državljanin Njemačke, prijavio je policajcima na Bačvicama da ga je napalo nekoliko nepoznatih muškaraca. Nakon što su ga nekoliko puta udarili šakama u glavu, rekao je kako su mu ukrali novčanik s dokumentima i nešto novca. Rekao je da je s prijateljem bio u noćnom provodu nakon čega su se razdvojili. Otišao je u kabare klub u Ulici Matice hrvatske, a kad je iz njega izišao, napali su ga i opljačkali. Policajci su ga odveli na hitnu pomoć gdje su utvrđene lakše ozljede, udarac u oko i natučeni laktovi. Policija istražuje kako bi utvrdila što se točno dogodilo.

Kako je jučer na plažama na području makarske rivijere zabilježeno nekoliko krađa torbi i ruksaka, iz PU splitsko-dalmatinske apeliraju na turiste da više računa povedu o osobnim stvarima, da na plažu ne nose mnogo novca, nakit ili druge skupocjene predmete. Savjetuju im da obvezno zatvore sve prozore vozila i zaključaju vrata, da bicikle vežu za fiksne predmete, da osobne isprave i novac ne drže zajedno, da na skrovito mjesto stave ključeve, da stvari na plaži ne ostavljaju bez nadzora i da o svemu sumnjivom obavijeste policiju na broj 192.

Ključne riječi

Komentara 5

PE
Pegaz
10:05 14.08.2012.

Hahah, je to ona ekipa koja 12 mjeseci u godini igra picigin da bi Nova TV imala prilog iz Splita?! Pa moraju ljudi od necega i zivjeti!!

BO
boston
15:48 13.08.2012.

Uz sve preporuke turistima sto da ne ponesu sa sobom, najbolje da i sebe ostave negdje drugo. Kako da trose novce ako nemogu da ih nose sa sobom, a za sto im sluzi nakit ako ga nemogu nositi. Najbolje da ni automobil ne voze vec da ga sakriju negdje di je sigurno.

BA
banijash
16:48 13.08.2012.

Vazno je ne dati do znanja da imas puno novca kod sebe ili u novcaniku. Prilikom placanja da ne vadis ili pokazujes puno novca, a cesto i konobari koji prilikom placanja imaju dobar pogled u novcanik daju informacije dalje. Na plazi nikako ostavit stvari same. Tipovi obicno nose prbacene rucnike i sjednu pored takovih stvari, prekriju ih tim rucnikom pod ruku i odose stvari.. -

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije