Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OLUJA

Na Azurnoj obali desetmetarski valovi

azurna
VL
Autor
Hrvoje Dečak
06.05.2010.
u 08:00

Uz vjetar koji puše brzinom od 120 km/h, u planinskim područjima pao je snijeg visine 30 cm, a dijelovi francuske rivijere suočavaju se s brojim problemima.

Građani južne Francuske, koji još zbrajaju štetu nastalu u nevremenu protekle zime, jučer su se suočili s novim snježnim padalinama. Uz vjetar koji puše brzinom od 120 km/h, u planinskim područjima pao je snijeg visine 30 cm, a dijelovi francuske rivijere suočavaju se s brojim problemima.

Snježne oborine uzrokovale su prekid žica i nestanak električne energije u 23.000 kućanstava, a obalu zapljuskuju do deset metara visoki valovi. Dok se u Cannesu pripremaju za 63. filmski festival, oko 20 restorana u tom gradu je oštećeno, a nekoliko automobila prevrnuto. U Nici su zatvorene sve plaže, ali i dijelovi poznatog šetališta Promenade des Anglais.

Ključne riječi

Komentara 1

PA
panco2
09:49 06.05.2010.

-uistinu veliki valovi(vidi sliku)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije