Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novac na cesti

Na autocesti u Italiji prosulo se 2,5 milijuna eura u kovanicama

euro kovanice
VL
07.07.2010.
u 09:16

Prevrnuo se kamion koji je novac iz automata za poker prevozio u banku. Vozači su kočili kako bi skupljali novčiće.

Kamion koji je prevozio 2,5 milijuna eura u kovanom novcu prevrnuo se na autocesti nedaleko od Foggie, što je razveselilo ostale vozače, koji su skupljali rasute kovanice sve dok se nije pojavila policija, prenosi Reuters.

Kad se kamion koji je novac iz aparata za poker prevozio u banku prevrnuo, otvorila su se vrata, a lavina novčića iscurila je na cestu.

Prije nego što je stigla policija vozači ostalih vozila skupili su oko 10.000 eura u kovanicama od jednog i dva eura.

Ključne riječi

Komentara 3

BU
bubaclex
10:22 07.07.2010.

baš :( malo malo pa neki kontejner pun tenisica ili nečega ispliva na neku plažu ili iscuri lova na cestu, al sve daleko od nas. jedino su nas pokušali pivom počastit prije 2 tjedna, al su se polupale :(

Avatar deziderij
deziderij
09:36 07.07.2010.

Uf, majku mu ! Sve dobre stvari se dešavaju daleko od mene. Šteta što nisam bio u blizini, ili da se to desilo blizu meni, odmah bi promjenio zanimanje u sakupljača eura. Baš sam baksuz, a tako bi mi dobro-došli. Ti euri.

NO
norahs
11:12 07.07.2010.

Eh, kud nisam išla iza kamiona?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije