Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Smjena turista

Putujete na more ili s mora? Evo kakvo je stanje na cestama!

Gužve na cestama - Granični prijelaz Kaštel
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
22.07.2017.
u 17:45

Vrlo je gust promet na svim važnijim cestovnim pravcima u smjeru moraa srednje gust u smjeru unutrašnjosti osobito na autocesti A1.

Vrlo je gust promet na svim važnijim cestovnim pravcima u smjeru moraa srednje gust u smjeru unutrašnjosti osobito na autocesti A1, na riječkoj obilaznici, na Krčkom mostu u oba smjera, na Istarskom ipsilonu prema GP Kaštel i Plovanija, duž Jadranske magistrale (DC8), na pojedinim graničnim prijelazima s BiH, Slovenijom, Srbijom, u pojedinim trajektnim pristaništima, a pojačan je također promet na A3 Bregana-Lipovac u oba smjera, na A2 Zagreb-Macelj u oba smjera i A4 Goričan-Zagreb u smjeru Goričana, izvještava HAK

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac, na 114. km + 400m u smjeru Lipovca vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h, zbog prometne nezgode.

VOZI SE U KOLONAMA, OTEŽANO I UZ POVREMENE ZASTOJE:

A1 ZAGREB-SPLIT-PLOČE

u koloni u pokretu vozi se na dionici od čvora Gospić do tunela Sveti Rok u smjeru Splita

na NP Lučko prema Zagrebu kolona je 3 km

Gužve na cestama - Granični prijelaz Kaštel
1/11

A2 ZAGREB-MACELJ

na NP Trakošćan u smjeru Slovenije kolona je oko 3 km, povremeno se zatvara tunel Frukov Krč

AUTOCESTA A4 GORIČAN-ZAGREB

na NP Goričan u smjeru Mađarske kolona je 2 km

A7 GP RUPA-DIRAČJE

povremeni zastoji na NP Rupa u smjeru Zagreba

KRČKI MOST

vrlo je gust promet u smjeru otoka, srednje gust u smjeru kopna

JADRANSKA MAGISTRALA (DC8)

pred GP Pasjak kolona je u smjeru Slovenije oko 2 km.

Komentara 25

DU
Deleted user
08:54 22.07.2017.

@centras1: Kaj bi se ti radije vozio za Split preko Drvara i Bosankog Grahova ili po onoj cesti smrti preko Slunja?Tvoje komunjare su tu cestu planirale, čak i prodavali neke "narodne obveznice" i nikada nisu napravili niš. Sada se vozimoo po modernim cestama i iz ZG si u ST za 3 i pol sata. Prije si za to vreme bil tek na Plitvicama - ak i tam... Kada bumo mi Hrvati napokon zadovoljni onim kaj imamo?

ST
stefj
11:21 22.07.2017.

Eto, sad hejteri imaju po čemu pljuvati... A da nema autocesta, ne bi bilo niti petina od ovog broja turista i slušali bismo o nepreglednim kolonama na Jadranskoj magistrali, hrpi nesreća na staroj cesti itd... Autoceste su donijele čudo jugu Hrvatske, a da postoji normalan vlak, još koji most i avionska linija bilo bi toga i puno više...

Avatar utunelu
utunelu
09:46 22.07.2017.

tipicna hrvatska idiotarija..kome je to bitno kolika je guzva u koliko sati i koliko ce trajati?Molim vas objasnite mi sto vas se desilo da ste idioti?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije