Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
873 TISUĆE VOZILA
Povratak na članak

Na autocestama protekli vikend više vozila nego lani: Naplaćeno 46,4 milijuna kuna

O većem broju vozila izvijestili su i iz tvrtke Autocesta Zagreb-Macelj (AZM), koja je na istoimenoj autocesti četvrtog kolovoškog vikenda zabilježila 108.083 vozila, ili 3,20 posto više nego u usporedivom prošlogodišnjem vikendu.

Komentari 7

BA
BakaMraz
22:50 26.08.2019.

Hebala vas nocenja i dolasci, racuna se samo koliko je turist potrosio. Inace, jednog dana ce stranih ovaca, pardon turista za sisanje na autocestama nestati, od cega ce onda autoceste zivjeti? Na more vec 15 godina idem starom cestom, na autocestu cu se vratiti samo ako uvedu vinjete sa cijenama koje imaju Slovenci ili jos bolje Austrijanci!

VL
Avatar zd_policija
zd_policija
14:57 26.08.2019.

Da, da. Po pisanju medija prije par tjedana sezona propala a sad rekordni broj na naplatnim kucama. Mozda nisu turisti nego domaci nemaju sto raditi pa se vozaju po autocesti

VL
DU
Deleted user
14:57 26.08.2019.

Ukupno povećan i broj dolazaka za 4% i broj noćenja za 1,5%. Bero na aparatima.

VL
DJ
DjD
22:02 26.08.2019.

A gospoda iz SPD a koja su htjeli dati autocestu u koncesiju nisu računali ni godišnji rast ni prihod objekata koji se na njoj nalaze. I takvi vi vodili državu. Bero, nisi loš čovjek ali tko š vragom tikve sadi...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.