Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gužve prema moru

Na A1 kolona duga četiri kilometra zbog prometne nesreće, kod Lučkog tri kilometra

Foto: Screenshot HAK
1/3
03.08.2020.
u 09:37

Prometna nesreća dogodila se između čvorova Otočac i Perušić u tunelu Plasina u smjeru mora

Promet je jutros pojačan u priobalju, u gradovima, na prilaznim i obilaznim cestama, kao i na cestama u smjeru mora te pojedinim graničnim prijelazima.

Na autocesti A1 Zagreb-Split-Ploče pojačan je priljev vozila kod naplatnih postaja Lučko u smjeru mora, a kolone su duge oko 3 kilometra. Između Zagreba i Karlovca u smjeru mora na pojedinim dionicama vozi se usporeno, a promet otežavaju i mokri kolnici.

Prometna nesreća dogodila se između čvorova Otočac i Perušić u tunelu Plasina u smjeru mora. Zbog nesreće se vozi jednim trakom, usporeno u koloni dugoj oko 4 kilometra. 

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoren je izlazni krak čvora Babina Greda i ulazni krak istog čvora do 10. kolovoza. Obilazak je preko čvorova Velika Kopanica i Županja.

Do 4. kolovoza zbog izvanrednog prijevoza između čvorova Delnice i Ravna Gora na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u zoni tunela Vršek, povremeno će se zaustavljati promet u oba smjera između 00:00 sati i 04:00 sata. Promet će se zaustaviti dva puta u trajanju do 15 minuta.

U čvoru Rogovići za sav promet zatvoren je izlaz iz smjera Rijeke, a u čvoru Ivoli zatvoren je izlaz iz smjera Pule te ulaz u smjeru Rijeke. Na Istarskom ipsilonu se do 1. rujna između čvorova Rogovići i Vranja vozi se uz privremenu regulaciju prometa, zbog radova na izgradnji punog profila Istarskog ipsilona.

Uz privremenu regulaciju prometa vozi se zbog radova na brzoj cesti Solin-Klis u smjeru Klisa prije tunela Klis Grlo. Zatvorene je trak za spora vozila. Jadranska je magistrala zbog radova zatvorena između mjesta Bačin i čvora Čeveljuša. Obilazak je DC8-Baćina-Kula-Karamatići-Rogotin-DC8.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije