Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODOBRAVAJU
Povratak na članak

MZO neće financirati povećanu upisnu kvotu zagrebačkom Ekonomskom fakultetu

Ministarstvo ističe da bi povećanje upisne kvote ugrozilo kvalitetu studiranja, te da bi prema analizama potreba tržišta rada broj upisanih studenata ekonomiji i poslovnoj ekonomiji trebalo smanjiti, a ne povećati.

Komentari 3

DV
dvorskaluda
17:32 10.07.2019.

Potpuno promašena odluka MZO-a. EFZ je odličan fakultet koji stalno poboljšava kvalitetu studiranja. O paušalnim "ocjenama" kako diplomirani ekonomisti EFZ vode hrvatsku ekonomiju u propast - smiješno je govoriti. Naime; stajališta i politika djelovanja razlikuju se ovisno o stranačkoj pripadnosti i trenutnoj poziciji osobe a ne fakulteta na kojem je studirala.

VL
BE
berija
15:59 10.07.2019.

Bravo MZO! Osim toga, kvaliteta rada na EF je neupitno loša! Njihovi završeni studenti vode hrvatsku ekonomiju i to u propast.

VL
Avatar anlaser
anlaser
23:45 10.07.2019.

Čini se da ekonomista ima najviše na burzi (oko 7000 ) i nema teorije da ih se zaposli iduće desetljeće stoga bi studij trebalo reducirati za 90% na barem 20 godina .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.