Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI NOVČANU POMOĆ

MVEP potvrdio: Puštena još 22 BBB-ovca iz Grčke

Atena: Posljednja grupa navijača Dinama pod pratnjom policije stigla na sud
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
14.12.2023.
u 11:56

Vlada RH, putem nadležnog Veleposlanstva, nastavlja pomagati hrvatskim državljanima i održavati komunikaciju na svim razinama s grčkim tijelima.

Iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova priopćili su kako je Veleposlanstvo RH u Ateni zaprimilo informaciju da su na slobodu puštena još 22 hrvatska državljana, što čini ukupni broj od 63 hrvatska državljana puštena na slobodu. Sukladno naputku Vlade RH, putem hrvatskog Veleposlanstva u Ateni, svima je ponuđena novčana pomoć pri povratku u Hrvatsku.

Ponuđena je, također, i mogućnost izvršenja uplate jamčevine uz kasniji povrat, radi ubrzanja procedura, no takva ponuda nije iskorištena s obzirom da je jamčevina uplaćena putem odvjetnika navijača, dodaju.

Veleposlanstvo RH u Ateni do sada je pružilo novčanu pomoć za potrebe kupnje avionskih karata i druge troškove radi povratka u Hrvatsku za 38 hrvatskih državljana, a putni listovi izdani su za njih 14.

Vlada RH, putem nadležnog Veleposlanstva, nastavlja pomagati hrvatskim državljanima i održavati komunikaciju na svim razinama s grčkim tijelima.

VIDEO Hrvatsko ratno zrakoplovstvo slavi 32. godinu osnutka

Ključne riječi

Komentara 4

BA
Barba56
12:37 14.12.2023.

Dobro nam dosli .

Avatar Idler
Idler
12:35 14.12.2023.

Točno, oni su hrvatski građani kakšni god bili. Država je dužna pomoči im kaj god si svi skupaj spremišlali !

MK
MKinkognito60
19:00 14.12.2023.

Hoće li i oni pokazati huliganski pedigre, ako pokažu prepakirajte ih i nazad sa njima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije