Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Zna li MVEP što misle hrvatski građani 
o Kataloniji i RS-u?

Borba između Barcelone i Madrida nalik je biblijskom dvoboju između Davida i Golijata. U toj priči David je naoružan samo praćkom dok je divovski Golijat u punoj ratnoj opremi.

Komentari 10

GE
generaly
16:14 03.11.2017.

Kreatura kao što je Toma Galli samo je u Hrvatskoj mogao dobiti posao u ministarstvu vanjskih poslova, i to vrlo visoko mjesto.

VL
LU
Lujo123
18:55 03.11.2017.

Zna li MVEP što misle hrvatski građani o Kataloniji i RS-u? ---------------------------------------------------- Kad bi MVEP provirio iz stražnjice Angele možda bi i mogli shvatiti kaj misle hrvatski građani, ali njih to uopće ne zanima. Mene zhanima zakaj se u zadnjee vrijeme niš ne javlja premijer pupavac?!

VL
NE
nekiizpule
21:06 03.11.2017.

Hrvatska je po ustavu SFRJ imala pravo na otcijepljenje.To je i učinila.Nazalost Katalunija (tako je pravilni hrvatski izgovor) po španjolskom ustavu to nema pravo.Zato je u tezem pravnom polozaju .

VL
NV
NV
17:34 03.11.2017.

MVEP- suncokreti!

VL
SV
svojaja
17:46 03.11.2017.

Ispada da bi Katalonci morali uciti od Hravtske ili od Bosne kako se postaje uspjesna, moderna i bogata zemlja? Valjda covjek uci od boljega od sebe, a ne od banana drzava na putu da nestanu sa geografske karte. Vi sto ne znate staviti reda u svoju kucu, ne smijete nikome dijeliti savjete, posto je to opasno za tudje narode, osim sto je i arogantno i nepristojno. Pametni ljudi kada imaju problem, idu kod najboljih strucnjaka na svijetu da se posavjetuju u vezi problema, a ne kod neznalica koji ne znaju prehraniti sebe i vlastiti narod. Tragikomika ziva.

VL
SP
spancro
21:46 03.11.2017.

sada bi hrvatska trebala priznati Kataluniju kako smo se mi radovali kada su nas priznali

VL
SP
spancro
21:51 03.11.2017.

Katalonskog presjednika Spanjolci zele kazniti sa 30 godina to sve govori o Spaniji on nije terorist niti ubojica .ON je demokratski izabran.KATALLUNCI IMAJU PRAVO DA SE ODVOJE A NE DA IM MADRID SVE ZAPOVIDA KAO NEKAD SRBI.ZATO HRVATSKA TREBA PRIZNATI KATALUNIJU

VL
DU
Deleted user
09:01 04.11.2017.

Hrvatska je u dobrim odnosima i sa Španjolskom i sa Katalonijom i nema potrebe da se priznanjem Katalonije zamjeri Španjolskoj. Grešku kakvu je učinila JNA i S. Milošević u Jugoslaviji Španjolska sigurno neće učiniti.

VL
DI
Diplomat2
20:50 03.11.2017.

Neznam zasto ima MVEP takav stav prema Katalunyi, ali u svakom slucaju bi zatrazio od gosp. Plenkovica da se malo razmisli i promijeni taj stav, jer Katalunya je bila medu prvima koja je priznala R.Hrvatsku i nije sigurno zasluzila takav stav Hrvatske vlade, narocito onda kad je stanovnistvo za Katalunyu, zivjela slobodna i neovisna Katalunya!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.