Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KARIJERNI USPON
Povratak na članak

MVEP: Frka Petešić nije ni na koji način utjecao na odabir veleposlanika Želalića

Veleposlanik Želalić karijerni je diplomat u Službi vanjskih poslova, a od strane MVEP-a za veleposlanika u Alžiru predložen je 2018. godine u redovnom postupku

Komentari 9

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
18:58 21.01.2022.

Moram priznati iznenadilo me sve ovo oko Frke Petešića. Izgledao mi je kao mirna osoba, sposobna i bez konflikata. Izašlo je da je "besplatno" koristio kuću u Dubravi a sebe je prijavio na Dugom otoku. Tako je izbjegao prirez i porez platiti u Zagrebu a obitelj je sklonio kako bi ostvario "pravo" na državni stan koji će kasnije otkupiti i to stan iznad kriterije za broj članova obitelji. Plenović se pravi gluh, slijep i nije upoznat. Umjesto da je Plenković pomogao u ovom rekao bih skandalu pravi se ponovo nevješt. U konačnici, nevješt premijer nije nikome potreban. Nakon afere Žalac koju je hvalio na sva usta pokazalo se da Plenković nije u stanju procjeniti rizike rada s pojedinim ljudima u svom okruženju, da redovito ima uvijek niz takvih i možda je to uzrok njegovih nevolja. Žao mi je što se to dešava u Zagrebu.

VL
SA
sargu123
18:02 21.01.2022.

"Frka nije utjecao"..... tvrde hadezeovci. Da im vjerujemo? :-)

VL
Avatar kokobil
kokobil
18:26 21.01.2022.

Državni dužnosnik smije od prijatelja primiti simboličan poklon od najviše 500 kn.Ne premašuje li višegodišnje neplaćanje stanarine taj iznos?Koje li slučajnosti da prijatelj stanodavac postane veleposlanik baš dok je Frka postao predstojnik kabineta premijera!

VL
CA
cavecanem
18:21 21.01.2022.

Ma nije uopće 😀

VL
PO
poluprovokator
18:36 21.01.2022.

Ako nema uplate za najam stana onda se besplatno ustupanje stana može smatrati mitom! Amen (ja u korporaciji nesmijem primiti od partnera poklon skuplji od 30€ godišnje npr- čisto da se zna kriterij)

VL
VO
volimnju
19:31 21.01.2022.

ma sve vam vjerujem. vi ste najpoštenija stranka

VL
Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
22:01 23.01.2022.

Frka je na portalu oko nebitnih stvari.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.